Electrolux EOB3400BOX, cuptor incorporabil de 74 litri

Electrolux EOB3400BOX e un cuptor incorporabil cu volum generos, design elegant și care poate fi următoarea voastră alegere. Nu puteți avea prea multe pretenții în acest buget la autocurățare, suporturi telescopice, multe programe speciale și la altele. Totuși oferă cam ce aveți nevoie, adică un control electronic, programe standard, multe rafturi și finisaj inox. Spre deosebire de multe modele în acest preț, acesta are finisaj antiamprentă deci cred că denumirea spune totul. Arată bine alături de o plită pe gaz neagră ori gri/argintie dar una electrică nu cred că ar fi o alegere bună deoarece randamentul e mai mic.

Prețul său mi se pare foarte bun pentru ce oferă și având în vedere despre ce tip de electrocasnic e vorba. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cum arată
Cum arată

Bineînțeles, e mai scump decât un aragaz dacă ținem cont că trebuie să o plită corespunzătoare. Alimentarea sa e una electrică ca la majoritatea iar consumul 3 unde la 0.99 kWh. Capacitatea sa e de 74 litri care e mult peste medie, deci nu e vorba de un cuptor oarecare. Un cuptor mare poate face față multor provocări însă acesta  nu are rotisor, dar nici nu puteți avea pretenții în acest buget.

Clasa de eficiență energetică e A+ deci consumul e mic raportat la volum (e forte importantă această comparație). Controlul cuptorului e mecanic și se observă că are trei butoane. Are ca și dotări: semnal sonor, grill, ventilator, încălzire inferioară/superioară etc. Puterea sa de 2780 W deci consumul e ceva mai mare decât la alte modele, dar e bine pentru o capacitate așa de mare.

Inox antiamprentă e un finisaj interesant deoarece nu permite formarea de amprente și arată bine. Dimensiunile sale sunt generoase cum ar trebui să fie. Există modele și în alte culori dar prefer cele cu design argintiu cu negru sau doar negru, deoarece se asortează cu aproape orice mobilier.

Plusuri: acest model are un consum mic de energie, control electronic, 2 tăvi incluse, inox antiamprentă, ușor de folosit și fiabilitate crescută.
Minusuri: nu prea sunt deoarece nu e foarte scump.

Electrolux EOB3400BOX e un aparat foarte bun iar pentru cei care au nevoie de un aparat mai bun, aveți nevoie de un buget mai bun. Jos am pus un clip care vă poate ajuta să vă faceți o idee despre el și deasemenea se poate observa cum arată în realitate.

Te-ar mai putea interesa