Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Electrolux EOB3400BOR, cuptor incorporabil tradițional negru

Cuptorul incorporabil Electrolux EOB3400BOR e un aparat modern dar cu design tradițional (rustic) și vine alături de o plită. Astfel, nu mai trebuie să căutați plita care s-ar putea sorta cu el și veți economisi puțin. Majoritatea plitelor rustice au alimentare cu gaz și sunt foarte puține excepții electrice în caz că vreți să renunțați complet la alimentarea cu gaz. Aceste cuptoare au un timer analog și sunt folosite doar anumite culori, că doar vor să imite aparatele din trecut.

Chiar dacă nu arată ca și altele, la interior sunt prezente dotări destul de bune și nu aș putea spune că-i lipsește ceva. Chiar și dacă ar fi avut rotisor nu cred că l-ați fi folosit. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poate că din poza de sus nu se vede foarte bine, dar interiorul e spațios – 74 litri, iar pe lângă acel grătar aveți inclusă și o tavă de coacere. Cuptorul oferă timer, grill și ventilator, iar altele pot avea și rotisor însă poate că nici nu veți folosi o astfel de dotare.

Dintre cele 9 funcții ale cuptorului, una e de iluminare pentru a vedea preparatul mai bine și nu trebuie să deschideți ușa pentru că luminează foarte bine. Nu voi face listă cu acele funcții de încălzire pentru că în manual sunt enumerate și explicate.

Păreri pro și contra

Spre deosebire de multe alte variante, acesta prezintă o eficiență energetică A-10%, deci veți avea facturi la energie puțin mai mici. Se poate prepara orice și oricât pentru că dispune de multe funcții și un interior încăpător (capacitate XL). Sunt ceva mai puține cuptoare rustice disponibile, iar acesta chiar merită ales pentru că însoțit de plită și poate fi cumpărat separat dacă nu vă place plita. Totuși, eu aș alege plita acesta deoarece arzătorul mare e puternic și încălzește uniform preparatul (ideal dacă gătiți la tigaie).

Electrolux EOB3400BOR poate fi controlat cu ușurință deoarece are butoane mecanice și pictogramele evidențiază foarte bine funcțiile disponibile pe acesta. Pereții săi se curăță ușor pentru că sunt realizați din email de tip Crystal Clean.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu