Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Electrolux EOB3311AOX

Acest cuptor incorporabil Electrolux EOB3311AOX e unul cu alimentare electrică și cu un volum foarte mare, de aceea are și un preț apropiat de cele care au și autocurățare catalitică. Din păcate nu vine cu acea funcție, dar are în schimb: 74 de litri, eficiență A++ și finisaj antiamprentă. Deci acestea ar fi caracterisiticile speciale ale acestui model, iar dacă nu aveți nevoie de acestea, există alternative cu autocurățare catalitică. Însă nu știu cât de utilă poate fi această funcție dacă nu-l folosiți prea des și curățarea sa nu e chiar așa de dificilă (are email lucios). Aveți posibilitatea de a-l achiziționa alături de o plită la un preț atractiv, dar și separat poate fi luat. Un astfel de cuptor numit EOB3311AOX are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

După cum am spus anterior, capacitatea sa netă e de 74 litri, alimentare e electrică ș vine cu suficiente dotări. Aici mă refer la: timer, grill, ventilator și afișaj LED. Timerul vă avertizează când a terminat iar ecranul LED vă informează cu referire la stadiul programului. Pe partea de funcții și programe Electrolux EOB3311AOX are: iluminare, grill mare, încălzire (superioară și inferioară), grill+ventilație, trei nivele de coacere, ventilare etc. Butoanele sunt de tip Push-Up care pot fi găsite la majoritatea cuptoarelor.

Puterea maximă a cuptorului e de 3500W (sau 3.5kW), dar nu trebuie să vă specie deoarece clasa e A++, adică are un consum de 0,89 kWh. Nu sunt multe cuptoare cu o astfel de eficiență, majoritatea vin cu A sau A+. O eficiență A++ presupune că veți economisiți cel mult 20 % și deci e o caracteristică de luat în considerare. Tipul de alimentare e unul normal adică aveți nevoie de o priză pentru de tip Schuko cu alimentare 220-240 V. Plita incorporabilă e ok dar totuși una cu sticlă neagră era mai potrivită. Iar dacă aveți un buget foarte generos, vă recomand o plită electrică cu inducție.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: puteți găti cantități mari de mâncare datorită spațiului disponibil, consum redus de energie, design elegant cu control electronic și culoare inox cu suprafață antiamprentă.

Minusuri: nu vine cu funcție de autocurățare.

Concluzie

Acest Electrolux EOB3311AOX e un cuptor care trebuie instalat fie într-un corp special fie sub blat. Trebuie să țineți cont de dimensiunile nișei și nu cele ale părții frontală. Adică spațiul necesar pentru incorporare e de 56 cm lungime, 55 cm adâncime și 59 cm înălțime (însă se poate lăsa câte 1 cm pe orizontală și 1 cm pe verticală).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu