Electrolux EOB2200BOX

Acest cuptor incorporabil Electrolux EOB2200BOX e unul accesibil și pe culoarea inox cu finisaj antiamprentă. Dar dispune și de alte caracteristici interesante: volum mare, clasa A+ și grill. După cum bine știți prețurile acestor aparate incorporabile nu sunt chiar de neglijat în special dacă le comparăm cu aragazurile. Însă, prețul acestui cuptor e justificat și nu puteți avea pretenții la rotisor, clasa A++ sau sistem de autocurățare. Se observă cele trei butoane, iar spre deosebire de cuptoarele cu control electronic, acesta are un buton rotund în locul ecranului. Acel buton e timerul mecanic al cuptorului și e la fel de util ca și ecranul, dar nu e la fel de elegant. Modelul EOB2200BOX are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Volumul său e unul de 70 de litri care e ușor peste medie având în vedere prețul. E alimentat electric iar pentru că are clasa A+, consumul e de 0.89 kW/h, deci e cu 10% mai mic decât la cele cu clasa A. Dispune de timer care vă arată cât mai e până la terminarea programului, dar și de un ventilator. Acel ventilator poate fi găsit la majoritatea cuptoarelor incorporabile și are drept scop, distribuirea căldurii în mod uniform. Grill-ul e și el util, dar numai dacă gătiți diverse fripturi sau mâncăruri care necesită o temperatură mai mare de gătire.

Pe partea de funcții/programe, Electrolux EOB2200BOX are: iluminare interioară, încălzire inferioară/superioară, grill, convecție și pizza. Acestea se găsesc cam la majoritatea modelelor și la modelele scumpe veți găsi și autocurățare. Accesoriile incluse sunt tava pentru coacere și grătarul combii. Ar fi fost utile chiar și niște suporturi telescopice deoarece ar fi ușurat scoaterea tăvii. Dar dacă nu gătiți mult, nu veți avea nevoie de ele. Culoarea aleasă, inox antiamprentă, e una ce se potrivește perfect cu acesta în special dacă mai aveți și o combină frigorifică cu finisaj similar sau mai știu eu ce electrocasnic.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: cred că volumul de 70 litri e unul dintre marile avantaje dar și consumul redus de energie.

Minusuri: nu dispune de control electronic.

Concluzie

Acest Electrolux EOB2200BOX e un cuptor care îl recomand chiar dacă nu e așa de accesibil, însă e mai ieftin decât multe modele de pe piață și oferă dotări interesante: volum, eficiență energetică A+ și grill. Alternative nu prea sunt cu același volum, însă veți găsi modele mai mici la prețuri atractive (doar în cazul în care nu vi-l permiteți pe acesta).

Te-ar mai putea interesa