Electrolux EOB 53004X, cuptor incorporabil

Îmi place acest cuptor incorporabil Electrolux EOB 53004X deoarece vine cu o garanție standard de 5 ani. Da, e o ofertă până în iunie și această ofertă presupune o garanție de 5 ani în loc de 2. Având un preţ bun Vezi prețul special de azi » cred că acest electrocasnic e foarte bun și merită cumpărat. Ar fi recomandat de capacitatea mare de 60 de litri, eficiența energetică clasa A, culoarea inox și puterea mare de 2,5 kW. Utilizarea aparatului nu este deloc complicată deoarece panoul de comandă e poziționat frontal, iar butoanele sunt mari.

Poze

pentru a vă face o părere despre Electrolux EOB 53004X am pus două imagini, iar la final e un clip care prezintă electrocasnicul în detaliu. Din păcate preview-ul e unul în ungurește, dar e foarte bine realizat. Probabil că vedeți că aparatul e unul gri și vă imaginați că e realizat din inox ori oțel, însă nu e așa deoarece e doar culoarea inox.

Aparatul
Panoul de comandă

Specificaţii tehnice

EOB 53004X vine ca o alternativă la modelele scumpe și garanția de 5 ani cred că-l va face foarte popular în rândul electrocasnicelor incorporabile. E un model electric, dar care nu consumă deloc mult curent și asta deoarece are clasa energetică A (datorită consumului de 0,79 kW pe oră). Vine dotat cu grill care vă va ajuta să preparați un grătar în bucătărie atunci când afară e vreme urâtă.

Păreri pro şi contra

Pro: arată foarte bine așa pe inox și poate fi considerat un electrocasnic cu aspect premium; vine cu diferite accesorii printre care se numără un grătar, o tavă pentru coacere, dar și otavă pentru coacere; culoarea e una antiamprentă și acest lucru vă va ajuta la o întreținere mai ușoară a aparatului deoarece nu o să trebuiască să-l ștergeți de fiecare dată când puneți mâna pe el.
Contra: probabil că lipsa rotisorului e singurul minus.

Concluzie

EOB 53004 X e un model foarte impozant și vine cu dotări utile printre care se numără avertizarea sonoră la sfârșit de program, ventilatorul care ajută la o coacere mai bună a prăjiturii etc. Pentru a vă face o impresie despre acest electrocasnic de dimensiuni medii vă recomand clipul de alături despre care ziceam că deși e în maghiară e unul foarte explicativ sau informativ.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Electrolux EOB 53004X, cuptor incorporabil”

  1. Acest model are garnitura intre usa cuptorului si butoane? Pe acolo iese mult aer in timpul coacerii si cred ca ar fi trebuit sa aibe o garnitura, sa nu lase mult aer sa iasa. Cred ca din aceasta cauza dureaza f mult coacerea la acest cuptor. Cel putin la al meu dureaza o ora si poate si mai mult ca sa coaca niste legume.

Comentariile sunt închise.