Electrolux EOA5751AOX, cuptor electric

Electrolux EOA5751AOX e un cuptor incorporabil premium care are o capacitat de 74 litri și clasă de eficiență energetică A++. După faptul că am scris că are clasă de eficiență energetică cred că ți-ai dat seama că vorbim despre un aparat care e alimentat electric. Acest lucru e bun, iar avantajele aparatului acesta față de un model pe gaz e că mâncarea e mai sănătoasă, e preparată uniform și că nu ai griji legate de gaz.
Datorită capacității mari aș recomanda acest aparat cuiva interesat de un cuptor mare pentru acasă ori la un restaurant.

Electrolux EOA 5751 AOX vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un aparat care arată formidabil și se comportă și mai bine. Trebuie spus că aparatul acesta nu are inclus în pachet și cablu de alimentare, lucru întâlnit și la aragazurile electrice. Nu știu de ce nu includ cablul în pachet că e o prostie să mai plătești și la instalator.

Cuptorul
Cuptorul

Caracteristicile aparatului sunt ok, iar datorită acestora putem spune că e unul multifuncțional. Nu are rotisor, dar are grill și 9 funcții. Prin intermediul acestor funcții vei putea găti diverse preparate după cum îți place.
Aspectiv arată bine, iar materialele din care e făcut sunt de calitate. E vorba despre inox și nu orice inox, ci de tip antiamprentă.

Avantajele achiziționării unui astfel de aparat în defavoarea unuia pe gaz ar fi că nu aveți stres cauzat de gaz, mâncați sănătos (nu are lor ardere de gaze), iar încălzirea/coacerea e uniformă (știm că dacă gazul e rece atunci prăjitura nu se mai face ok). Un alt lucru avantajos e prezența ventilatorului care ajută la circularea aerului.

Deci, dacă te interesează un aparat pentru gătirea eficientă a diferitelor preparate atunci eu îți recomand acest Electrolux. O să vezi că întreținerea nu e deloc complicată deoarece are curățare catalitică.
Am pus alături și un preview așa încât să-ți poți face o părere despre cum arată. Știu că e unul în ungurește și poate nu vei înțelege mai nimic, dar ce contează e să vezi cum se prezintă aspectiv.

Te-ar mai putea interesa