Electrolux EOA5551AOX, cuptor incorporabil

Electrolux EOA5551AOX e un cuptor incorporabil premium cu multe facilități incorporate cum ar fi un panou de comandă modern, consum foarte mic de curent, autocurățare catalitică, ventilator etc. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi » care poate că e mult pentru un utilizator obișnuit, dar dacă îl achiziționezi la pachet promo alături de o plită atunci îl poți lua ceva mai ieftin (mai multe despre disponibilitatea ofertei aici).

Poze

EOA 5551 AOX este un model de culoare inox, iar amprentele nu se vor vedea deoarece e o culoare antiamprentă. E foarte ușor de folosit datorită panoului accesibil și butoanelor de tip push-up. Din imaginile de alături nu se vede, dar aparatul vine cu un ventilator care ajută ca mâncarea să se facă uniform, iar asta nu e o caracteristică care o întâlnești la orice model.

Exteriorul
Exteriorul
Panoul de comandă
Panoul de comandă

Specificaţii tehnice

Modelul de față are o capacitate mare de 74 litri, iar coacerea se va realiza uniform datorită ventilatorului. E un model pe curent electric și nu trebuie să vă faceți griji cu referire la consumul de curent deoarece are clasa de eficiență energetică A++ deoarece într-o oră consumă 0.89 kW.
Beneficiază de grill ceea ce e un mare plus pentru cei care fac săptămânal grătar. E foarte util deoarece când afară e vreme urâtă nu ești influențat de aceasta și poți prepara liniștit ceva la grătar.

Păreri pro şi contra

Pro: fiabilitatea e excelentă; poate fi achiziționat la pachet și astfel o să coste mai puțin; consumul de curent e foarte mic și chiar dacă inițial aparatul costă ceva mai mult, pe parcurs o să recuperați banii prin facturi la curent mai mici; designul e unul modern și vezi de la distanță că e vorba despre un cuptor incorporabil mai special; e ușor de folosit deoarece vine cu puține butoane, iar ecranul e unul mare și clar.
Contra: prețul e mare.

Concluzie

Pentru o bucătărie cu pretenții cred că acest aparat electrocasnic ar trebui să fie prima alegere, nu pentru că ar costa mult, ci deoarece vine cu foarte multe facilități utile. Nu cred că trebuie citit manualul cu instrucțiuni de utilizare, iar despre cum se folosește și cum arată poți vedea mai multe din preview-ul alăturat.

Te-ar mai putea interesa