Electrolux EOA5220AOV, cuptor cu aspect rustic

Cuptorul Electrolux EOA5220AOV e unul pentru acele persoane care sunt interesate de ceva cu un aspect plăcut și multă tehnologie utilă. Referitor la aspect trebuie scris că e un cuptor cu design rustic sau vintage.
Pe piață mai sunt și alte modele care au un astfel de aspect, iar eu am să evidențiez principalele motive pentru care acest cuptor ar trebui cumpărat.

Nu înainte de a preciza că vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat ușor de întreținut și cu care se poate găti ușor.
În imaginea alăturată vedeți modelul crem, dar în comerț există și alternativa pe negru.

Păreri pro și contra

Un model precum Electrolux EOA5220AOV se va dovedi numai bune pentru acele persoane care doresc să gătească cantități mari de alimente. Acest lucru se datorează faptului că aparatul are capacitate de 72 litri și gătire MultiLevel.

  • Garanția standard e de 2 ani, dar poate fi prelungită pe gratis la 5 dacă înregistrați produsul pe site-ul Electrolux.
  • Gătirea preparatelor e uniformă pe orice nivel prin intermediul facilității „Gătire MultiLevel”.
  • Eficiența energetică e una superioară, fiind vorba despre clasa A cu un consum de 0,95 kWh per ciclu.
  • Întreținerea e una ușoară având chiar și curățare prin cataliză.

Probabil ar trebui să menționez că are un preț ușor mare, motiv pentru care se adresează celora cu un buget peste medie. Costul mare se datorează capacității de 72 litri și a multiplelor funcții (nouă la număr).

De final trebuie să scriu că acest model se adresează celora care vor un aparat modern cu aspect rustic.
În privința producătorului trebuie să subliniez că e unul suedez care a primit în 2022 un premium numit „Consumer Choice Awards”.

Te-ar mai putea interesa