Electrolux EOA3460AOW, cuptor incorporabil alb

În cazul în care vrei să-ți faci o bucătărie precum în emisiunile lui Jamie atunci un punct de plecare are fi electrocasnicele incorporabile. Poți începe cu un cuptor incorporabil precum Electrolux EOA3460AOW, iar dacă vrei o plită albă atunci Electrolux are pentru tine EGT6342YOW.

Acest aparat e disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », pe acești bani noi primind un aparat care nu doar arată bine, ci vine cu dotări de ultimă generație printre care se numără curățarea catalitică, consum incredibil de mic de curent și grill.
Din imaginea de alături se poate vedea cum arată, adică formidabil. Iar, chiar dacă are un volum interior foarte mare, nu o să ocupe prea mult loc acolo unde o să-l amplasați deoarece are dimensiuni anterioare.

Cuptorul
Cuptorul

Ca niște caracteristici tehnice care trebuie să le menționez sunt capacitatea de 74 litri, că este alimentat electric și disponibilitatea ventilatorului (un lucru care nu o să-l găsiți la aragazurile pe gaz.)
Datorită faptului că are o capacitate mare (74 l, cum am zis anterior) acesta e un cuptor perfect pentru cineva care găsește mult sau de ce nu chiar pentru bucătăria unui restaurant. Deci, poate fi utilizat chiar și în scopuri comerciale.
Ventilatorul o să vă ajute foarte mult la o coacere uniformă deoarece o să uniformizeze aerul cald.

Lucrurile care te-ar face să cumperi acest model sunt aspectul plăcut, modul simplu în care poate fi utilizat, prețul deloc mare și că este electric (cuptoarele electrice sunt mult mai bune decât cele pe gaz pentru că ajută la o coacere uniformă a prăjiturii și nu există acea ardere de gaze care nu e tocmai sănătoasă).
Poate că singurul minus ar fi că are un cablu (cel de alimentare) de doar 1,6 metri, dar toate cuptoarele au cabluri așa de scurte.

În concluzie, dacă vrei un cuptor premium care poate fi utilizat simplu (mulțumită butoanelor push up care sunt puține, deci are un panou simplu) și care e multifuncțional atunci acest model ar fi o recomandare din partea mea.

Te-ar mai putea interesa