Electrolux EOA3450AOX

Acest cuptor incorporabil Electrolux EOA3450AOX e unul electric, cu clasa A+, finisaj inox și un volum de 74 litri. Consumul său e unul foarte bun (mic) deoarece e cu până la 20% mai mic decât la modelele cu eficiență energetică A/B. Deci e bine izolat și nu sunt scurgeri de căldură. Nu veți găsi model cu alimentare pe gaz doar dacă optați pentru aragaz clasic. Pe lângă cele două butoane rotunde sau mai bine zis, între cele două butoane există un ecran LCD pe care se observă timpul rămas până la terminare (deci dispune de timer). Face parte din categoria celor spațioase sau cu o capacitate mare (majoritatea modelelor au circa 60 litri). Acest model EOA3450AOX are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Cu ușa deschisă

Specificații tehnice

Prețul său mi se pare justificat deoarece specificațiile, funcții și tehnologiile sale sunt foarte bune. Clasa de eficiență energetică e A+ și scoate în evidență al său consum care e corespunzător pentru un astfel de aparat. Deci e foarte important și consumul său în special dacă nu vreți să plătiți facturi prea mari la curent. Ușa sa prezintă două straturi adică două geamuri de protecție pentru ca să nu piardă căldură. Înainte de instalare trebuie să vă asigurați că-l instalați lângă o sursă de energie (priză) deoarece cablul de alimentare nu e prea lung.

Electrolux EOA3450AOX e dotat cu timer, 2 butoane push-up pentru selectarea programului/funcției dorit(e), grill, suporturi telescopice, ecran LCD și 8 funcții interesante. Suporturile telescopice sunt foarte utile deoarece vă ușurează scoaterea tăvilor din acesta. Pe partea de programe și funcții vine cu: auto-curățare catalitică, închidere amortizată a ușii, grill cu suprafață mare și convecție aer fierbinte. Ca și o caracteristică specială are finisaj de tip anti-amprentă pe culoarea inox.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: ecranul LCD e foarte util în special dacă mai aveți și altceva de făcut prin bucătărie deoarece veți ști de fiecare dată cât mai este până la terminarea programului, designul său e foarte reușit, tăvlte se scot foarte ușor și eficiență energetică A+.

Minusuri: putea fi mai accesibil.

Concluzie

Electrolux EOA3450AOX e unul din multele cuptoare incorporabile de pe piață iar dacă aveți nevoie de un model foarte spațios, eficient, cu suporturi telescopice și control electronic, acesta e recomandarea mea. Jos am pus un clip cu un model foarte similar din punct de vedere al designului:

Te-ar mai putea interesa