Electrolux EOA2400AOK, cuptor incorporabil electric

Electrolux EOA2400AOK e un cuptor care nu doar arată bine, ci costă puțin și are numeroase caracteristici premium care-l recomandă ca un excelent aparat pentru acasă sau pentru bucătăria unui local. Poate o să râdeți de mine că am specificat că poate fi utilizat și în scopuri comerciale (la un local), dar acest lucru e posibil deoarece are o capacitate XL de 74 litri.

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Asta în condițiile în care are o clasă de eficiență energetică A+ și funcția de autocurățare. Din imaginea alăturată vă puteți face o opinie despre cum arată. Se vede foarte clar că are o capacitate mare, iar asta îi va ajuta pe specialiști deoarece știm cu toții că specialiștii au nevoie o capacitate mai mare pentru a prepara diferite feluri de mâncare în același timp.

Aparatul
Aparatul

Specificațiile tehnice care trebuie neaparat menționate sunt capacitatea mare de 74 litri, alimentarea electrică, ecranul LED și disponibilitatea ventilatorului.
Având încălzirea superioară, inferioară și ventilatorul o să preparați mâncarea foarte bine, adică prăjitura se va coace uniform.
Puterea e de 2780 W, dar nu o să vă încarce facturile la curent deoarece clasa de eficiență energetică e A+.

Lucrurile pe care eu le consider atuuri ale acestui model ar fi aspectul plăcut, faptul că nu costă mult, disponibilitatea grillului, ușurința în utilizare, dar și montare. Singurul lucru care poate că nu o să vă convină e că nu are un cablu mai lung, cel cu care vine e de 1,5 metri, daci pentru a-l conecta la o priză care e situată departe o să trebuiască să folosiți un prelungitor.

În rest, e ușor de montat și utilizat, iar capacitatea XL o să vă ajute să preparați diferite mâncăruri care sunt mari.
Multă lume alege astfel de aparate deoarece sunt mai sigure decât cele pe gaz și nu implică aceleași riscuri. Nu trebuie să vă faceți prea mari griji cu referire la consumul de curent pentru că e cu procente mai eficient decât cele care au clasa A de eficiență energetică.

Te-ar mai putea interesa