Electrolux ENS6TE19S, review model incorporabil cu No Frost

O bucătărie nu e modernă dacă nu are toate electrocasnicele încorporabile, iar din această cauză vă recomand combina Electrolux ENS6TE19S. Aceasta e una de la un producător premium care e pe locul 2 la nivel mondial. Despre Electrolux ar mai trebuie scris că e un producător suedez de electrocasnice și că are fabrică în România.

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern care nu se va observa în bucătărie deoarece e complet incorporabil.
Are o capacitate de 273 litri și clasa E de eficiență energetică. După capacitate ne putem da seama că e un aparat cu o capacitate medie și că se va potrivi unei familii formate din 3, maxim 4 persoane.

Pe lângă principalul avantaj (că e o combină frigorifică incorporabilă), acest model vine cu o multitudine de lucruri utile pe care voi încerca să le evidențiez în rândurile care urmează.
Sistemul de răcire e unul avansat și e superior unuia No Frost. E vorba despre TwinTech No Frost. Acest lucru presupune că pe lângă faptul că răcește fără a produce gheață are sisteme independente de răcire.
Se pot realiza diferite setări pentru congelator și frigider prin intermediul touch. Mai exact e un panou prezent în partea superioară a frigiderului.
Fiind un model încorporabil are un nivel de zgomot mai scăzut, adică de 36 decibeli. media e undeva la 40 dB.
Precum alte modele moderne și acesta are funcție Vacanță care e utilă pentru atunci când plecați în concediu și nu deschideți ușa perioade lungi de timp. Această funcție ajută la economisirea de curent.

Datorită specificului nu are dispenser de apă sau gheață. Acesta ar fi singurul dezavantaj. Dar, trebuie să scriu că nu știu vreun model încorporabil care să aibă așa ceva.

Concluzia mea referitoare la acest model e că merită achiziția dacă vreți un aparat de la un producător serios și ale cărui aparate au o fiabilitate bună. Acest ultim lucru e susținut de garanția de 10 ani a compresorului și faptul că puteți beneficia de 5 ani garanție pe aparat (dacă înregistrați aparatul pe site-ul producătorului).

Te-ar mai putea interesa