Electrolux ENN2853COW, combina frigorifică de 263 litri

Combina frigorifică Electrolux ENN2853COW e una incorporabilă cu NoFrost, congelator mic dar performant, frigider generos și aspect plăcut. Chiar dacă nu pare prea accesibilă volumul total al combinei poate fi suficient și în general combinele incorporabile sunt ceva mai scumpe decât cele clasice (în același preț). Deasemenea, sistemul de răcire cu NoFrost are un rol destul de important și e prezent la congelator astfel dezghețarea sa e una automată. Congelatorul are un consum ceva mai mare deoarece se ocupă cu congelarea alimentelor. O alternativă poate fi o combină obișnuită ori un frigider mai mare.

Prețul combinei poate fi singurul motiv pentru a nu opta pentru această combină, însă există și ratele fixe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Combina
Combina

Sistemul No Frost reduce consumul deoarece reduce gheața și alimentele se mențin proaspete o perioadă îndelungată. Un volum net de 263 litri poate părea puțin pentru un aparat în acest buget, doar că nu e unul simplu, e unul incorporabil. E dotat cu un afișaj LCD, clasa A+ la consumul de energie, un congelator de 63 litri și altele. Anual, combina consumă undeva la 297 kWh deci puteți calcula cam cât consumă în 24 de ore.

Dezghețarea e automată atât la congelator cât și la frigider datorită tehnologiei de răcire. Deci nu mai trebuie curățat așa de des. Are rafturi din sticlă, suporturi destule, iluminare cu LED, funcție vacanță, Action Cool, Action Freeze etc. Pe partea de siguranță are: avertizare temperatură ridicată și avertizare ușă deschisă.

Nivelul de zgomot e destul de redus pentru dimensiunile sale și e normal pentru aparatele frigorifice noi – 39 dB. Ca așa e la toate modelele performante și noi. Dacă nu vă convine volumul, atunci vă recomand o combină simplă, adică fără incorporare, și cu Frost.

Plusuri: congelator performant, design plăcut, silențioasă, iluminare cu LED și spațiul generos din frigider.
Minusuri: nu e prea ieftină.

Electrolux ENN2853COW e un aparat electrocasnic mare dar care necesită incorporare. Dacă vă interesează designul său, atunci vă invit să vizionați clipul de mai jos deoarece e prezentat interiorul său și dotările. Cu siguranță nu oricine o poate instala, e bine să apelași la o persoană mai experimentată ori autorizată.

Te-ar mai putea interesa