Electrolux ENN2851AOW, combină incorporabilă clasa A+

Combina frigorifică Electrolux ENN2851AOW e una incorporabilă pentru persoanele care vor să-şi amenajeze o bucătărie cu electrocasnice incorporabile. Producătorul menţionează dezgheţare automată pentru frigider şi congelator. Congelatorul are răcire Frost Free, adică fără gheaţă.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat Full No Frost cu multe dotări utile. Aş menţiona pe scurt şi dotarea „uşi reversibile” care presupune că aparatului i se pot monta uşile pe ce parte doriţi.


Păreri pro şi contra

Electrolux ENN2851AOW are un volum net de 253 litri în condiţiile în care dimensiunile sunt de 178x54x55 îxlxa cm. Pentru dimensiunile necesare montajului recomand să vă uitaţi pe schiţa de montaj.
Nivelul de zgomot al aparatului e unul scăzut de 39 decibeli. Astfel, nu o să fiţi deranjaţi atunci când o să doriţi să vă odihniţi.
Temperatura din frigider va fi un stabilă prin circularea aerului rece prin tot interiorul. Această caracteristică poartă numele de Dynamic Air. Ar trebui să adaug că aerul care circulă prin frigider e separat de cel care circulă prin congelator, lucru numit TwinTech.
Fiabilitatea aparatului e una bună, având o garanţie de 2 ani care poate fi extinsă la mai mult. Dacă înregistraţi produsul atunci beneficiaţi de garanţie 5 ani.
Dacă se întrerupe curentul atunci trebuie ştiut că aparatul are o autonomie de funcţionare fără curent de 13 ore. Per ansamblu aparatul nu consumă mult curent deoarece pe an are un consum de 291 kWh.. În acest fel aparatul are clasa A+ de eficienţă energetică.
Utilizarea aparatului nu e deloc complicată, pentru diverse ajustări (temperatură sau alte setări) punând la dispoziţie un panou de control tactil. De asemenea, diferite informaţii sunt afişate pe un afişaj.

Despre producătorul Electrolux trebuie spus că e unul suedez şi e numărul doi după Whirlpool la producţia mondială de electrocasnice.

Te-ar mai putea interesa