Electrolux ENN2812AOW, combină incorporabilă clasa A++

Electrolux ENN2812AOW e un frigorific cu o capacitate de 277 litri, însă avantajul acestuia e faptul că are capabilitatea de a fi incorporat în mobila dvs.

Nivelul de zgomot al aparatului e de 36 decibeli, lucru care-l face extrem de silenţios comparativ cu alte modele care au undeva la 40 decibeli. E foarte util în cazul în care bucătăria dvs e situată lângă un dormitor ori o cameră de odihnă.

Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care se recomandă prin faptul că are Low Frost (se produce puţină gheaţă atunci când răceşte) şi poate fi incorporat.


Păreri pro şi contra

Având LowFrost, adică ceva similar No Frost va trebui să dezgheţaţi mai rar aparatul.
Pentru congelare instantanee există funcţia FastFreeze. Mai trebuie precizat despre congelator că are o capacitate de congelare de 3,5kg la 24 ore. Iar, dezgheţarea congelatorului se realizează manual.
Nu este un aparat mare consumator de electricitate întrucât are clasa A++ cu un consum anual de 229 kWh.
Trebuie să vă spun că balamalele sunt montate pe dreapta, dar există posibilitatea de a le monta pe stânga prin facilitatea de uşi reversibile.
Şi acest model distribuie uniform aerul rece precum alte modele care au Multiflow sau cum se numeşte această caracteristică la diverşi producători.
Iluminarea aparatului e una realizată cu LED, iar acest lucru e avantajos pentru că arată modern, e economic şi foarte puternic.
Capacitatea neta a e de 268 litri, fiind împărţită în 196 litri ai frigiderului şi 72 litri ai congelatorului.
În cazul în care se întrerupe curentul acest aparat are o autonomie de 22 ore, timp în care alimentele nu se vor altera.
Dimensiunile aparatului sunt unele ok, adică de 177x54x55 ÎxLxA, iar acestea vă vor ajuta să ştiţi dacă aparatul e unul uşor de integrat în mobila dvs.

Modelul Electrolux ENN2812AOW e unul dotat cu tehnologii la zi şi e pentru persoanele interesate de ceva eficient energetic, aspectiv şi funcţional.

Te-ar mai putea interesa