Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Electrolux ENB34633X

Combina frigorifică Electrolux Space Plus ENB34633X e una dintre acele combine elegante care le recomand deoarece sunt și foarte elegante. Pe scurt, are un volum de 321 l, clasa A+, FreshFrostFree și un finisaj pe gri și inox (anti-amprentă). Deci e o combină frigorifică foarte spațioasă, eficientă și  vine chiar și cu No Frost însă doar pentru congelator. Motiv pentru care congelatorul se va dezgheța automat i nu mai trebuie să vă faceți griji pentru depunerea gheții. Chiar dacă frigiderul nu are No Frost, vine cu o tehnologie similară dar mai bună – FreshFrostFree. Având în vedere prețul, cred că e cea mai bună alegere în acest preț. Electrolux ENB34633X are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Am postat aceste două poze pentru a vă face o idee despre cum ar arăta la interior, dar și în clipul de jos se poate observa acest aspect.

Congelatorul

Frigiderul

Specificații tehnice

Capacitatea sa netă e undeva la 321 litri iar compartimentele sale sunt împărțite astfel: frigiderul are 245 litri iar congelatorul are 76 litri. Deci e o capacitate mai mult decât decentă în special că frigiderul e destul de funcțional: 2 rafturi, trei sporturi pe ușă, compartiment pentru legume/fructe, suport pentru sticle și suport ouă (pe ușă). Congelatorul său are sistem de răcire No Frost motiv pentru care dezghețarea sa e manuală. Are o capacitate de 4 kg la 24 de ore și trei compartimente.

Design-ul său mai mult decât interesant în special că e vorba de un finisaj inox anti-amprentă. Electrolux ENB34633X are uși reversibile deoarece are mânere incorporate dar și iluminare interioară. Pe partea de funcții ș siguranță prezintă dar funcție de super-răcire dar nu și filtru antibacterian. Nu ocupă mult spațiu însă se adresează persoanelor mai înalte deoarece are o înălțime de 185 cm, dar nu ocupă mult spațiu. În timpul funcționării această combină ajunge la un nivel de doar 43 dB care e un nivel scăzut. Chiar și consumul ei energetic e impresionat – 313 kWh pe an. Electrolux ENB34633X e o alegere inteligentă și cu siguranță nu veți regreta alegerea făcută.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: nivel de zgomot redus 43 – dB, arată foarte elegantă, sistem avansat de răcire, preț foarte atractiv, puteți depozita sticle și ouă.

Minusuri: nu are protecție antibacteriană.

Concluzie

Electrolux Space Plus ENB34633X e recomandarea mea în acest buget dar și de la acest producător deoarece are tehnologii folositoare, e silențioasă, arată bine etc. Alternative în acest nu prea sunt în special cu No Frost. Alegerea rămâne a voastră, iar jos am postat un clip de prezentare  a acestei combine:

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu