Electrolux ENB34633X

Combina frigorifică Electrolux Space Plus ENB34633X e una dintre acele combine elegante care le recomand deoarece sunt și foarte elegante. Pe scurt, are un volum de 321 l, clasa A+, FreshFrostFree și un finisaj pe gri și inox (anti-amprentă). Deci e o combină frigorifică foarte spațioasă, eficientă și  vine chiar și cu No Frost însă doar pentru congelator. Motiv pentru care congelatorul se va dezgheța automat i nu mai trebuie să vă faceți griji pentru depunerea gheții. Chiar dacă frigiderul nu are No Frost, vine cu o tehnologie similară dar mai bună – FreshFrostFree. Având în vedere prețul, cred că e cea mai bună alegere în acest preț. Electrolux ENB34633X are un preț bun Vezi prețul special de azi .

Poze

Am postat aceste două poze pentru a vă face o idee despre cum ar arăta la interior, dar și în clipul de jos se poate observa acest aspect.

Congelatorul

Frigiderul

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații

Specificații tehnice

Capacitatea sa netă e undeva la 321 litri iar compartimentele sale sunt împărțite astfel: frigiderul are 245 litri iar congelatorul are 76 litri. Deci e o capacitate mai mult decât decentă în special că frigiderul e destul de funcțional: 2 rafturi, trei sporturi pe ușă, compartiment pentru legume/fructe, suport pentru sticle și suport ouă (pe ușă). Congelatorul său are sistem de răcire No Frost motiv pentru care dezghețarea sa e manuală. Are o capacitate de 4 kg la 24 de ore și trei compartimente.

Design-ul său mai mult decât interesant în special că e vorba de un finisaj inox anti-amprentă. Electrolux ENB34633X are uși reversibile deoarece are mânere incorporate dar și iluminare interioară. Pe partea de funcții ș siguranță prezintă dar funcție de super-răcire dar nu și filtru antibacterian. Nu ocupă mult spațiu însă se adresează persoanelor mai înalte deoarece are o înălțime de 185 cm, dar nu ocupă mult spațiu. În timpul funcționării această combină ajunge la un nivel de doar 43 dB care e un nivel scăzut. Chiar și consumul ei energetic e impresionat – 313 kWh pe an. Electrolux ENB34633X e o alegere inteligentă și cu siguranță nu veți regreta alegerea făcută.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: nivel de zgomot redus 43 – dB, arată foarte elegantă, sistem avansat de răcire, preț foarte atractiv, puteți depozita sticle și ouă.

Minusuri: nu are protecție antibacteriană.

Concluzie

Electrolux Space Plus ENB34633X e recomandarea mea în acest buget dar și de la acest producător deoarece are tehnologii folositoare, e silențioasă, arată bine etc. Alternative în acest nu prea sunt în special cu No Frost. Alegerea rămâne a voastră, iar jos am postat un clip de prezentare  a acestei combine:

Click aici pentru mai multe păreri
{ 0 comentarii … adaugă unul acum }
Adaugă un comentariu