Electrolux ENB34633W

Combina frigorifică Electrolux ENB34633W e una din noile modele SpacePlus care spre deosebire de modelele anterioare, beneficiază de mai mult spațiu chiar dacă are dimensiuni similare. Un alt motiv pentru care ar trebui să optați pentru această combină ar fi acela că are un sistem de răcire nou și similar cu cel No Frost. El se numește FreshFrostFree și îl găsim doar la combinele acestui producător. Rolul său e aceleași: de a menține alimentele cât mai proaspete și a nu permite depunerea de gheață. E dotat chiar și cu un compartiment special pentru carne deoarece are o temperatură mai scăzută, însă nu e la fel de joasă ca și cea a congelatorului – FreshZone. Prețul său mi se pare destul de atractiv, iar design-ul foarte reușit. acest model numit ENB34633W are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Am postat câteva poze cu acesta pentru a vă face o idee, însă am pus și un clip cu un model foarte asemănător.

Congelatorul
Frigiderul

Specificații tehnice

Volumul său net e de 321 litri și e împărțit destul de bine, adică veți avea suficient spațiu chiar și în congelator. Astfel că frigiderul are un volum de 245 litri, 2 rafturi din sticle, suport pentru sticle, compartimente special (carne, legume și fructe), iar pe ușă vine cu trei suporturi. Congelatorul său însă are un volum net de 76 litri care presupune un volum mare motiv pentru care are 3 compartimente și o capacitate de congelare de 4 kg la 24 de ore. Consumul energetic e foarte bun și ajunge la 313 kWh anual. Pe partea de funcții și siguranță dispune de o funcție de super-congelare dar nu și de protecție antibacteriană.

Însă e suficient de silențioasă deoarece nivelul de zgomot nu depășește 43 dB. Pe partea de design are uși reversibile, finisaj pe alb și mânere integrate. Există chir și o alternativă pe gri/inox cu aceleași specificații și probabil v-ar interesa (ENB34633X). Electrolux ENB34633W nu ocupă mai mult spațiu decât un frigider.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: sistem de răcire avansat, compartiment special pentru carne, arată foarte bine, e accesibilă și fiabilă.

Minusuri: nu are filtru antibacterian.

Concluzie

Acest aparat numit Electrolux ENB34633W e recomandarea mea în acest buget și dacă vă doriți un model pe alb, nu văd de ce nu optați pentru acesta. Cel din clipul de jos arată destul de similar cu acesta, singura diferență estetică e că acela are control electronic deasupra ușii:

Te-ar mai putea interesa