Electrolux EN6086JOX, side by side cu inox antiamprentă

Aparatul frigorific Electrolux EN6086JOX nu e un side by side clasic ci unul cu design diferit, adică e o combinație între o combină frigorifică și un side by side. Se poate observa că lățimea e destul de mare și nu poate fi pus chiar în locul vechiului frigider. Merită să luați un aparat modern cu tehnologii avansate pentru o bucătărie modernă. Sistemele de răcire sunt atât de avansate încât alimentele sunt conservate excelent pentru mai multe zile.

Congelatorul nu e ca și la alte modele, ci e un fel de sertar frigorific (are mâner orizontal). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tot aparatul dispune de un sistem de răcire No Frost, astfel că are un congelator cu dezghețare automată, iar frigiderul dispune de un nivel mai mare de umiditate pentru că are și Twin Tech. Nu putea fi compact și accesibil deoarece are un volum total de 536 litri, iar consumul de energie e foarte mic – 410 kWh.

Pe o ușă a frigiderului are un control electronic și dozatorul de apă, de acolo puteți să alegeți funcția dorită, temperatura de la interior sau sunteți avertizat dacă temperatura e prea ridicată la interior. Totul e vizibil interior pentru că are iluminate cu tehnologie LED, care e și cea mai populară.

Dozatoarele de gheață sunt poziționate la interior și de acolo puteți lua cuburile de gheață pentru băutura preferată. Performanțele aparatului sunt impresionante, iar aceasta se poate observa la congelator pentru că are o capacitate de 10 kg la 24 de ore.

Păreri pro și contra

Sunt destul de multe caracteristici speciale la acest model, că doar face parte din segmentul premium. Puteți pune orice în el deoarece e suficient de spațios, iar în frigider avem chiar și un compartiment pentru carne sub cele de legume/fructe. Temperatura și umiditate e diferită în interiorul lor.

Electrolux EN6086JOX e un aparat care nu se compară cu unul clasic, de aceea nu și-l poate permite oricine. Frigiderul are două uși, motiv pentru care poate fi deschis precum un dulap cu două uși și pe fiecare ușa are suporturi pentru recipiente sau alimente.

Te-ar mai putea interesa