Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Electrolux EN4010DOX

Combina frigorifică Electrolux EN4010DOX e una destul de elegantă dar și dotată. Aici mă refer la dozatorul de apă, iluminare LED, rafturi pentru sticle, inox antiamprentă și Fresh Zone. Dozatorul poate fi util pentru cei care vor apă rece de la dozator și dozarea să fie mai elegantă. Iluminarea LED e mai eficientă decât cea clasică și tot interiorul devine mai clar și curat. Dar puteți opta și pentru un aparat frigorific mai ieftin deoarece sticlele pot fi puse pe suportul ușii, deci e nevoie neapărat de un suport special. Finisajul acestui model e pe două culori inox/argintiu și e de tip antiamprentă, adică nu se văd amprente pe el. Dar și așa are mânere verticale. Fresh Zone e util atunci când trebuie să depozitați carnea și peștele. Un model ca acest EN4010DOX are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Așa arată

Așa arată

Specificații tehnice

Are un volum net total de 375 litri care e divizat astfel: 285 litri la frigider și 90 litri la congelator. Împărțirea e proporțională, iar pentru că are Fresh Zone și acele compartimente pentru legume, frigiderul e ceva mai mare decât la alte combine. Nu vine cu No Frost, dar casa energetică e bună adică A+. Consumul anual se situează undeva la 329 kWh și e foarte bun. Pe ușa frigiderului se observă acel dozator de apă, dar nu are și unul de gheață.

Frigiderul are 3 rafturi ajustabile din sticlă, suporturi pe ușă, multe compartimente și sistem de dezghețare automat. Congelatorul are 3 compartimente, dezghețare manuală și congelare de 4 kg/24 ore. La capitolul design are: uși reversibile, mânere verticale, culoare inox/argintiu, iluminare cu LEDuri și deschidere spre dreapta.

Atunci când achiziționați o combină trebuie să verificați principalele caracteristici (volum net, consum energetic și capacitate de congelare a congelatorului), dar și cele speciale (dozatoare, sistem de răcire, compartimente speciale).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are finisaj elegant cu antiamprentă, interior plăcut datorită iluminării LED și rafturilor din sticlă, consum mic, fiabilitate crescută ca la restul modelelor și volum mare.

Minusuri: putea fi mai accesibil.

Concluzie

Electrolux EN4010DOX e o combină frigorifică care o recomand în caz că nu doriți No Frost, dar aveți nevoie de un aparat frigorific elegant, cu dozator, iluminare LED și un volum net mare. Datorită dimensiunilor sale, poate înlocui fără probleme vechiul frigider sau vechea combină și poate fi pusă în bucătărie.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu