Electrolux EN4000AOW, combina frigorifică

Combina frigorifică Electrolux EN4000AOW e una care o recomand deoarece e voluminoasă și eficientă. Are un volum de 375 l și eficiență clasa A+. Face parte din seria cu tehnologia SpacePlus care presupune că aparatul frigorific beneficiază de un spațiu mai generos chiar dacă dimensiunile combinei sunt aceleași. Deci dacă vreți să înlocuiți vechiul/actualul model cu o combină mai spațioasă dar nu doriți să faceți modificări la mobilier pentru a pune o combine mai spațioasă, acesta e soluția. Eficiența energetică să datorează clasei A+ care presupune un consum de energie mic. Design e și el un plus, deoarece e unul elegant pe culoarea albă. EN4000AOW are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Electrolux EN4000AOW 1
Așa arată

Specificații tehnice

Chiar dacă nu vine cu sistem de răcire avansat cum e No Frost, frigiderul se dezgheață tot automat. Capacitatea sa de 375 litri se împarte decent sau mai bine zis, proporțional. Astfel că frigiderul are 285 litri iar congelatorul are 90 litri. După cum bine știți, majoritatea combinelor au congelatoare la fel de spațioase, însă frigiderul acesteia e ceva mai mare. La un așa preț nu putem avea multe pretenții cum ar fi: No Frost, control electronic exterior+LCD, dozatoare pentru apă sau gheață. Acestea sunt dotări premium, care pot fi găsite doar pe aparatele frigorifice mai scumpe.

Din poza de sus se observă că frigiderul e unul funcțional adică are suport pentru sticle, rafturi din sticlă, suporturi pe ușă etc. Congelatorul are trei compartimente iar capacitatea de congelare nu impresionează, dar e cât media – 4kg la 24h. Ușile pot fi deschise chiar și spre stânga deoarece sunt reversibile, însă se deschid standard spre dreapta. Iluminarea interioară e una cu LED și e foarte bună deoarece fiecare colț e iluminat. Nivelul de zgomot al acestui model e de 40dB care e foarte bun deoarece înseamnă că e bine izolat. Electrolux EN4000AOW e un model reușit din toate punctele de vedere.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e foarte silențios, autonomie decentă fără curent, aspectul oferă un plus de eleganță bucătăriei, spațios, consum mic de energie și are suport pentru sticle.

Minusuri: nimic deoarece are un preț rezonabil.

Concluzie

Acest Electrolux EN4000AOW e un aparat frigorific care poate să ocupe puțin spațiu chiar dacă volumul său e unul generos și e combinația perfectă între un congelator și un frigider. Dacă considerați că nu e suficient de mare congelatorul, atunci vă puteți lua un congelator separat sau o ladă frigorifică.

Te-ar mai putea interesa