Electrolux EN3853MOX, combină 357 litri

Combina frigorifică Electrolux EN3853MOX e un model dotat cu No Frost și cu o capacitate netă de 357 litri. La exterior arată foarte bine deoarece e un model de culoare inox (acesta e antiamprentă). Cred că aveți oarecare reticențe în a cumpăra aparatul deoarece e unul de la un brand despre care poate că nu cunoști mare lucru. De aceea trebuie să spun că acest brand e unul suedez și datorită acestui fapt putem avea încredere în a cumpăra produsul.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă formidabil din toate punctele de vedere. Cum ziceam mai sus, acest aparat are chiar și No Frost, ceea ce presupune că răcirea se realizează fără producere de gheață. Iar, prin faptul că nu e gheață înseamnă că nu trebuie dezghețat.

Aparatul
Aparatul

Specificații interesante în cazul acestui model ar fi volumul net de 357l (care-i împărțit în 265l ai frigiderului și 92 ai congelatorului).
Compartimentarea aparatului e realizată bine deoarece frigiderul e unul cu 3 rafturi, iar la ușă are 4 suporturi. Congelatorul are 3 compartimente și o capacitate de congelare de 4 kilograme la 24 ore (nu e cea mai bună capacitate, dar e suficientă).

Ai cumpăra acest aparat deoarece are clasa A++ de eficiență energetică (se traduce printr-un consum mic de curent și facturi mici la sfârșit de lună), are No Frost (e ușor de întreținut și răcește bine) și nu e gălăgios (are 43 decibeli). Fiabilitatea aparatului e una peste medie, iar dacă vrei o garanție mai mare atunci o poți mări la maxim 4 ani.

Ca o scurtă concluzie pot spune că aparatul acesta e numai bun pentru tine dacă vrei ceva cu o capacitate mare care să țină la rece diferite alimente. Acest aparat se evidențiază față de alte modele cu acea caracteristică de răcire fără producere de gheață și de aceea e ceva mai scump decât aparate care nu au așa ceva.
Am pus alături și un clip pentru a-ți face o părere despre cum arată aparatul acesta. Review-ul e în ungurește, dar contează să vezi cum arată.

Te-ar mai putea interesa