Electrolux EN3852JOW, combină albă cu Action Cool și Action Freeze

Combina frigorifică de mai jos Electrolux EN3852JOW are un sistem de răcire mai deosebit – TwinTech FrostFree cu FreeStore. Această tehnologie e prezentă la frigider și la congelator pentru a vă ajuta să conservați mai bine alimentele depozitate în acest aparat frigorific. Majoritatea aparatelor mai performante au un design pe inox deoarece acea culoare dă un plus de eleganță, dar nu toți au aceleași gusturi. Nu are mânere incorporate ci mânere verticale aparente. Aceste mânere sunt mai confortabile și pot fi mutate pe partea opusă deoarece ușile sunt reversibile.

Din poza de jos vă puteți face o idee cam cum puteți așeza alimentele și puteți pune mult mai multe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Dezghețarea aparatului e automată motiv pentru care nu mai trebuie să dezghețați aparatul de sus. Nu merită să alegeți un aparat vechi second hand, cât timp acesta are un consum anual de 323 kWh. Chiar dacă dați un ban în plus, veți recupera investiția cu facturi mai mici la energie că doar veți folosi zilnic acest aparat.

Chiar dacă nu sunt multe rafturi la frigider, aveți mult spațiu între ele și chiar compartimente de alimente pentru legume sau fructe. Dacă nu folosiți raftul pentru sticle, îl puteți elimina pentru a face crea mai mult spațiu că doar rafturile sunt ajustabile.

La capitolul funcționalitate are: super-congelare, super-răcire, reglare electrică a temperaturii. Acestea sunt funcțiile standard ale oricărei combine frigorifice performante. Chiar dacă are acel suport pe ușa frigiderului pe care puteți pune sticle, aveți la dispoziție și un raft pentru sucuri/vinuri.

Păreri pro și contra

Arată foarte bine atât la interior cât și la exterior, iar iluminarea LED face ca totul să fie mai vizibil. E destul de silențioasă, dar și așa nu cred că vă interesează acest aspect. Controlul temperaturii e destul de interesant datorită panoului digital de la exterior (de pe ușa frigiderului).

Electrolux EN3852JOW poate concura cu multe combine moderne chiar și de la branduri foarte populare ca acesta. Nu e chiar atât de scumpă dacă luăm în calcul sistemul de răcire (dezghețare automată), panoul de control touch, congelator cu compartiment SpacePlus.

Te-ar mai putea interesa