Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Electrolux EN3790MKX, model cu flux de aer multidirecțional – MultiFlow

Combina Electrolux EN3790MKX vine echipată cu sistemul de răcire TwinTech care separă aerul din frigider de cel din congelator, astfel sunt crete cele mai bune condiții și umiditatea e ținută sub control. Poate că nu se vede bine dar în frigider ave un suport mare pe ușă în caz că vreți să depozitați sticle mai mari cu lapte ori sos de roșii, iar sub rafturi avem două compartimente numite NaturaFresh pentru alimente ce trebuiesc ținute la 0 grade și Ultra Fresh+ pentru fructe ori legume.

Interiorul e destul de vizibil pentru că e foarte bine iluminat și au fost folosite doar materiale de calitate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Finisajul inox antiamprentă e apreciat de oricine pentru că întreținerea exterioară e una foarte ușoară. Din păcate, nu toate modelele pe inox au această caracteristică și la modelele cu mânere incorporate ar trebui să fie obligatorie. Ținând cont că are No Frost, dezghețarea congelatorului se face automat și nu veți vedea gheață în exces pe alimente. Cu alte cuvinte, pungile cu alimente nu se vor mai lipi una de alta.

Arată foarte bine atât la interior cât și la exterior după cum am mai menționat-o și trebuie să luăm în calcul că e vorba de un brand foarte popular. E puțin mai zgomotoasă decât altele dar nu va deranja pentru că va fi pusă în colțul camerei și poate că nu veți sta lângă ea.

Păreri pro și contra

Sunt prezente tehnologii de răcire ceva mai diferite pe acesta deoarece e vorba de o combină frigorifică premium – No Frost Inteligent și Frost Free. Astfel, aparatul devine mai eficient și alimentele sunt păstrate ceva mai bine în compartiment. Designul puțin rotunjit e destul de elegant și mânerele au o formă plăcută, iar ele vor ușura deschiderea lor. Congelatorul are două compartimente mai mari pentru a putea pune orice tip de aliment în interior.

Se poate selecta foarte ușor temperatura interioare la Electrolux EN3790MKX, iar funcții speciale Action Freeze și Action Cool ajută foarte mult la conservarea alimentelor, indiferent că se află în frigider ori congelator.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu