Electrolux EN3610DOX, combina frigorifică 337 l

Combina frigorifică Electrolux EN3610DOX e un model de 337 litri care consumă foarte puțin curent (314 kWh/an)… motiv pentru care are clasa A+ de eficiență energetică. Eu aș recomanda un astfel de model persoanelor care vor o combină mare, însă trebuie să aveți grijă deoarece nu are No Frost. Însă, are iluminare cu LED, spațiu compact pentru stocarea sticlelor, Fresh Zone și dispenser de apă… pe lângă multe alte facilități care nu le găsim la alte combine.

Prețul aparatului nu e unul mare deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat destul de inteligent. Dovadă fiind Intelligent Free Store care e un sistem legat de echilibrarea automată a temperaturii și umidității frigiderului așa încât condițiile să fie identice peste tot.
Puteți observa de alături că e o combină clasică cu congelatorul situat jos. Dacă vă întrebați de capacitatea de congelare a acestuia atunci trebuie știut că e de 4 kilograme la 24 ore… deci normal.

Combina
Combina

Specificațiile care contează cu adevărat sunt volumul net mare, înălțimea de 185 centimetri și caracteristicile menționate în paragraful introductiv. Acest model are și ventilatoru incorproat, un lucru care nu îl găsim la alte modele și care e un plus deoarece o să țină temperatura uniformă.

Atuurile acestui model sunt caracteristicile, prețul nu prea mare, consumul mic de curent și altele. Poate că nu vi se pare util dispenserul de apă, însă o să-i vedeți utilitatea când e cald (vara, de exemplu) și o să vreți să beți un pahar de apă rece.
Poate că lipsa Full No Frost poate fi trecută drept minus, însă are caracteristici care compensează acest neajuns. Și până la urmă mulți nu văd utilitatea acestei caracteristici precum mulți nu sunt impresionați de aprinderea electrică a aragazului.

În rest, pot să zic că e un model eficient la răcirea alimentelor, iar nivelul de zgomot e unul exemplar de 40 dB.
Dacă alte aparate frigo au cablu de alimentare foarte scurt, acesta are unul de 2,4 metri care o să vezi că o să te ajute foarte mult… și poate că nici nu o să ai nevoie de prelungitor.

Te-ar mai putea interesa