Electrolux EN3601MOX, combină frigorifică pe inox

Combina frigorifică Electrolux EN3601MOX e una destul de elegantă dar și spațioasă. Mai precis, are un finisaj pe culoarea inox și e de tip antiamprentă. La prima vedere, poate părea cam scumpă însă pentru un volum de 337 litri, prețul mi se pare justificat. Bineînțeles, mai există și alte caracteristici interesante care le voi menționa mai jos. Mânerele mi se par destul de reușite în special că sunt suficient de mari iar forma e destul de ergonomică. Mai există și combine cu mânere integrate pe lateral ori pe orizontală (modele diferite), dar fiecare optează pentru cei îi place.

Dacă vi se pare cam scumpă sau vă depășește bugetul, aveți de ales între a alege un alt model ori optați pentru rate fixe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Combina
Combina

Combina frigorifică de mai sus are un volum net de 337 litri care e bine împărțit deoarece congelatorul are 111 litri iar restul e la frigider. Clasa de eficiență energetică A++ e foarte bună și evidențiază cam cât e consumul pentru acel volum. La interior observăm destul de multe rafturi, suporturi, compartimente etc.

Capacitatea de congelare a congelatorului e de circa 4 kg la 24 de ore, nu e foarte mare dar poate fi de ajuns. Pe partea de design are: culoare inox antiamprentă, mânere verticale, uși reversibile, iluminare interioară cu LED și mai câteva. Îi lipsește controlul electronic dar și un sistem de răcire mai avansat. Le puteți avea în același buget dar trebuie să alegeți o combină mai mică. Nivelul de zgomot de 40 dB e destul de mic și acesta ar putea fi încă un motiv pentru a alege un model nou.

Plusuri: mânere verticale destul de reușite, silențioasă, iluminare cu LED, inox antiamprentă, rafturi din sticlă și suportul special pentru sticle.
Minusuri: nu și-o permite orice.

Electrolux EN3601MOX poate înlocui orice frigider sau combină mai veche. Chiar dacă nu are No Frost, consumul de energie e scăzut de aceea a primit și clasa A++. Dacă vreți un alt tip de aparat (frigider), atunci poate că nu e nevoie de un buget așa de mare însă diferențele de dotări și preț sunt justificate. Puteți aștepta o promoție dar cu siguranță nu veți regreta alegerea făcută.

Te-ar mai putea interesa