Electrolux EN3601MOW, aparat frigo A++

Pentru cei interesați de un aparat cu o capacitate netă mare recomand modelul Electrolux EN3601MOW care e o combină frigorifică cu o capacitate mare de 337 litri și un consum foarte mic de curent dovedit de clasa A++ de eficiență energetică. Nici nu o să trebuiască o încăpere înaltă să depozitați aparatul deoarece înălțimea sa e una mică de 185 centimetri.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat de culoare albă care poate ține la rece foarte multe alimente.
Dacă vă uitați cu atenție la imaginea alăturată atunci vedeți că are chiar și suport pentru sticle, suport poziționat în frigider.

Interiorul
Interiorul

Combina aceasta e una care are un volum net total de 337 litri, iar clasa de eficiență energetică e A++. Acest volum net e unul împărțit în 111 litri ai congelatorului și 226 ai frigiderului. Clasa energetică de care scriam anterior e obținută deoarece are un consum mic de curent de 242 kWh pe an.
Frigiderul e unul dotat cu două rafturi, iar la ușă are 3 suporturi. Despre congelator trebuie spus că are 3 compartimente și că are o capacitate de congelare de 4 kilograme… evident că la 24 de ore.

Plusurile acestui model ar fi aspectul, costul de achiziție nu prea mare, consumul mic de curent mic și nivelul de zgomot mic.
Normal că are și câteva minusuri printre care se numără lipsa No Frost și Multiflow. Lipsa acestor două caracteristici nu e chiar așa de importantă deoarece multă lume nu are nevoie de ele.

Concluzia mea legată de acest model ar fi că arată bine la exterior și interior. E aparatul potrivit pentru cineva care are nevoie de un aparat cu cost mic și care să poată fi utilizat pentru a depozita multe alimente.
Sunt atâtea combine bune, însă care au un nivel de zgomot mare (care e deranjant), dar acest lucru nu e valabil și în cazul acestui aparat deoarece e aproape silențios.
Mi-aș fi dorit să pun alături și un video review cu acest aparat, dar nu am găsit așa ceva… încă.

Te-ar mai putea interesa