Electrolux EN3600AOX

Combina frigorifică Electrolux EN3600AOX e una de dimensiuni generoase și mă refer în special la volum și înălțime. În acest caz e vorba de o capacitate de 337 litri și o înălțime de 185 cm. Însă, restul dimensiunilor (lățime și adâncime) sunt cele obișnuite pentru a înlocui fără probleme vechiul aparat frigorific chiar și dacă a e vorba de un frigider. Se observă că e mai lat decât alte combine (mă refer la cele ieftine), pentru ca spațiul intern să fie mai generos și să nu existe prea multe rafturi. Se observă că are un suport pentru sticle care poate fi pus mai jos sau mai sus (după preferințe). Nu cred că trebuie să recurgeți la diverse surse de finanțare (de exemplu: rate fără dobândă) deoarece EN3600AOX are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Interiorul său

Specificații tehnice

Are o capacitate netă de 337 litri și acesta e cea care ne interesează, nicidecum cea brută. Frigiderul său vine cu un volum de circa 245 litri și puteți pune multe alimente, fructe sau legume în el datorită rafturilor și compartimentelor speciale. Se observă și suporturile de pe ușă dar și cel pentru sticle. Nu știu cât de util va fi acel suport de sticle deoarece se pot pune sticle și pe ușă. Nu vine cu dozatoare de apă sau gheață pe ușa frigiderului.

Cât despre congelator, e unul de 92 litri care are trei compartimente și poate congela vreo 4 kg în 24 ore. Pe partea de design nu prea are concurență în special dacă discutăm de un astfel de buget. E vorba de finisaj antiamprentă pe culoarea inox/gri. Mânerele au o formă comodă și se potrivesc perfect cu inoxul. Nu cred că ar fi arătat mai bine cu mânere integrate, iar spre deosebire de alte combine, la acest model Electrolux EN3600AOX ușile sunt reversiblie chiar dacă mânerele nu sunt incorporate. Alte caracterisiticle ale sale sunt: iluminare interioară cu LED, nivel de zgomot redus – 40dB, picorușe reglabile și SpacePlus.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: veți beneficia de un spațiu mare de depozitare – SpacePlus, finisaj excelent (inox antiamprentă) și un design elegant (mânere comode), eficiență și fiabilitate.

Minusuri: nu are sistem de răcire No Frost.

Concluzie

Acest Electrolux EN3600AOX e un aparat frigorific care-l recomand chiar dacă nu are No Frost deoarece oferă alte caracteristici utile și va da un plus de eleganță bucătăriei. Jos am pus o prezentare a asa:

Te-ar mai putea interesa