Electrolux EN3600AOW

Combina frigorifică Electrolux EN3600AOW e una cu volum de 337 litri, clasa A+, înălțime de 185 cm și culoare albă. E o combină clasică care nu necesită incorporare ci doar un spațiu de circa 62 cu 67 cm. Bineînțeles e bine să lăsați puțin spațiu de o parte și de alta a sa. E un model spațios și performant chiar dacă congelatorul nu are No Frost. E un sistem de răcire care reduce gheața din congelator și astfel consumul scade. Majoritatea modelelor de la acest producător sunt eficiente, fiabile și performante. Chiar și designul e unul de luat în considerare la alegerea unui aparat frigorific mare care îl veți pune în bucătărie. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Se poate observa din pozele de jos că are un interior elegant cu suport de sticle, rafturi din sticlă și compartimente suficiente.

Frigiderul
Frigiderul
Congelatorul
Congelatorul

Specificații tehnice

Are un volum de 337 litri care e împărțit proporțional: 245 litri la frigider și restul de 92 litri la congelator. Având în vedere că nu are No Frost, dezghețarea congelatorului e manuală iar cea a frigiderului e automată. Dacă nu vă trebuie un așa sistem de răcire, nu cred că ar avea rost să dați acei bani în plus. Nu e dotat cu dozatoare sau control electronic, dar se observă la interior că are suporturi sticle, rafturi din sticlă, iluminare interioară și compartimente. Chiar și pe ușa frigiderului se observă acel număr mare de suporturi.

Consumul de energie anual e de 314 kWh și e corespunzător pentru o clasă A+ la capitolul energie. E vorba de un congelator spațios dar nu și foarte performant deoarece capacitatea de congelare e de numai 4 kg la 24 ore. Alte caracteristicile ale acestei combine sunt: ușile reversibile (se deschid standard spre dreapta), termostat reglabil și mânere verticale.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un consum mic de energie, mânere comode și destul de mari, design simplu și elegant pe culoarea albă, suport sticle, spațioasă și afișaj LED.

Minusuri: putea fi mai ieftin.

Concluzie

Acest Electrolux EN3600AOW e o combină frigorifică care merită încercată indiferent că vreți să înlocuiți vechiul model frigorific sau vreți unul nou pentru noua bucătărie. Dacă vreți No Frost în același buget, veți găsi doar modele cu volum inferior. Am pus o prezentare cu acest model și în care se poate vedea cum arată la interior și exterior:

Te-ar mai putea interesa