Electrolux EN3450COW, combină No Frost

Combina frigorifică Electrolux EN3450COW e un model No Frost care beneficiază de un volum net de 323 l și de un consum foarte mic de curent dovedit de clasa A+ de eficiență energetică. Nu trebuie să o plasați într-o încăpere prea înaltă deoarece are o înălțime de 185 centimetri care nu-i deloc mare.

Acest aparat electrocasnic e unul disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi →, pe acești bani noi primind un aparat un aparat foarte încăpător… dovadă fiind volumul net mare.
Din imaginea de mai jos se poate vedea că frigiderul are 3 rafturi și că partea de congelator e una cu două compartimente.

Aparatul
Aparatul

Combina de față e una care nu doar se prezintă bine pe partea de aspect, ci este eficientă și nu vă va face stres. Acest ultim lucru deoarece are No Frost pe partea de frigider, dar și congelator. În ciuda faptului că vorbim despre un aparat mare și cu eficiență sporită pe partea de răcire, acest model e unul cu un nivel de zgomot scăzut de 43 decibeli. Deci, nu o să vă trezească noaptea din somn.
Dacă aveți întrebări cu referire la cele 3 rafturi ale frigiderului atunci trebuie știut că e vorba de unele făcute din sticlă.

Lucrurile care o să le apreciezi la acest model sunt aspectul, prețul deloc mare și că e realizat de un brand european… mai exact unul suedez. Frost Free complet e un sistem care face ca gheața să nu se formeze niciodată, iar datorită acestui fapt nu o să aveți stres cu dezghețarea ori decongelarea aparatului.

De final pot spune că acest model e unul foarte bun pentru cineva cu un buget nu prea mare care vrea un aparat frigorific care să țină la rece alimentele. Am putea zice că nu are Multiflow, aparatul având ceva oarecare similar – TwinTech FrostFree. De asemenea are ceva căruia îi zice Intelligent Free Store care oferă o mai mare libertate de depozitare a alimentelor. Alternativa Multiflow a Electrolux poartă numele de FreshFrostFree, însă și acest aparat vine cu chestii oarecum similare care o să facă ca alimentele să fie ținute proaspete oriunde le-ai amplasa.

Lasă un comentariu