Electrolux EN3443AOX, combină frigo No Frost

Electrolux EN3443AOX e o combină premium care nu doar arată bine ci are No Frost și Multiflow, două caracteristici care fac ca frigiderul să fie unul premium și foarte dorit de multe persoane cu bugete medii înspre mari. Prima caracteristică presupune că răcirea e efectuată așa încât să nu se producă gheață… lucru valabil pentru frigider, dar și pentru congelator.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », pe acești bani noi primind un aparat care are un volum net foarte mare de 321 litri care e împărțit în 245 litri ai frigiderului și restul ai congelatorului.
Se poate observa din imaginea alăturată că în cazul acestui model e vorba despre unul frigider sus și congelator poziționat jos. Fiecare parte are ușa corespunzătoare, iar congelatorul e unul mai mare în comparație cu cel al altor combine.

Combina
Combina

La capitolul detalii tehnice acest model e unul foarte dotat deoarece e capabil să congeleze 10 kilograme la 24 ore, iar în frigider alimentele vor fi ținute mult timp proaspete datorită Multiflof sau mai bine spus TwinTech FrostFree.
Chiar dacă e mai mare (înălțimea e de 185 centimetri), consumul de curent e unul minim. Dovadă făcând clasa A+ de eficiență energetică corespunzătoare unui consum de 313 kWh pe an.
Iar, dacă e așa de eficient și bun în păstrarea alimentelor, aparatul nu e deloc unul gălăgios pentru că are un nivel de zgomot de 43 decibeli.

Lucruri care o să le apreciezi la acest model vor fi prețul nu prea mare, numărul impresionant de facilități și garanția care poate fi extinsă până la 4 ani. Posibilitatea extinderii garanției înseamnă că Electrolux știe că face aparate de calitate, iar dacă se întâmplă ceva sunt dispuși să-l repare. (Dacă nu știați, Electrolux e un brand suedez, deci unul care face aparate de bună calitate și nu unul asiatic care face aparate pe vapor.)

Concluzia mea legată de modelul acesta e că își merită banii deoarece e un aparat care e ușor de utilizat și montat. Sunt modele care sunt foarte gălăgioase, iar seara te trezesc din somn, însă nu este valabil și în cazul acestui model.

Te-ar mai putea interesa