Electrolux EN3441AOX

Combina frigorifică Electrolux EN3441AOX e un model care vine vine cu tehnologie TwinTech FrestFree. E o tehnologie care mărește durata de prospețime a alimentelor deoarece controlează mai bine nivelul de umiditate. Chiar dacă nu e același lucru cu No Frost e o soluție cam la fel de eficientă și mai ieftină. Are și un compartiment special dedicat depozitării cărnii și peștelui numit Fresh Zone (le menține proaspete pentru un timp mai lung). Această zonă se află în partea de sus a celor două compartimente pentru fructe/legume. Are chiar și suport pentru sticle, iluminare LED și SpacePlus (un plus de volum pentru același dimensiuni). Nu nici accesibil, dar cu siguranță veți găsi o modalitate de finanțare (poate chiar și rate fixe). EN3441AOX are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Capacitatea sa de 323 litri e cea netă și datorită tehnologiei SpacePlus, nu va ocupa mai mult spațiu, deoarece are aceleași dimensiuni ca și cele ale unei combine obișnuite. Deci are un sistem de răcire similar celui No Frost, care e destul de util pentru un congelator așa de mare. E vorba de un congelator de 78 litri cu 3 compartimente, capacitate de congelare 4 kg la 24 de ore și mâner vertical. Chiar și frigiderul are un astfel de mâner confortabil, însă aduce ceva mai multe compartimente, rafturi din sticlă, suport sticle și multe suporturi pe ușă.

Clasa A+ presupune un consum anual de doar 315 kWh. Nu e dotat cu dozatoare de apă/gheață sau control electronic. Dar în rest, are cam tot ce vă puteți dori de la un astfel de model. La capitolul design are inox antiamprentă, mânere verticale, uși reversibile, iluminare LED și altele. Cu un așa volum, dimensiunile sale sunt următoarele: 185 cm înălțime, 59.5 cm lățime și 65.8 cm adâncime.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un volum mare, sistem de reducere a formării de gheață – TwinTech, compartiment special carne/pește, iluminare LED, design exterior plăcut, inox antiamprentă și preț decent.

Minusuri: nimic.

Concluzie

Electrolux EN3441AOX e o combină frigorifică care o recomand fără dar și poate, care pot spune că nu-i lipsește mai nimic. Poate doar la capitolul funcționalitate se putea mai bine (control electronic cu display LCD). Alternative nu prea sunt, doar dacă vă doriți ceva mai multe funcții și un volum mai mic. Mulți dintre voi l-ați achiziționa doar după cum arată, însă pentru că are un raport eficiență preț foarte bun, nu văd de ce nu l-ați aaege pe acesta.

Te-ar mai putea interesa