Electrolux EN3441AOW

Combina frigorifică Electrolux EN3441AOW e una destul de reușită deoarece oferă un frigider spațiu, compartiment special pentru pește/carne, TwinTech (No Frost), SpacePlus, suport sticle, iluminare LED și mânere verticale cu o formă confortabilă. Deci nu are un congelator prea, însă îl consider destul de mare – 78 litri. Plus că, sistemul de răcire nu permite formarea de gheață deoarece asigură un nivel corespunzător de umiditate. Interiorul e foarte plăcut datorită iluminării LED și a materialelor transparente folosite. Oferă câteva caracteristici special care nu le veți găsi la multe combine, însă există o variantă destul de similară, doar culoarea diferă (e pe inox). Acest model numit EN3441AOW are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Volumul net al acestui aparat frigorific e de circa 323 litri, din care frigiderul are 245 litri și 78 litri. Clasa de eficiență energetică A+ presupune un consum energetic de 315 kWh pe an. Nu vine cu dozatoare de apă/gheață, dar are compartimente pentru legume și carne (de pește). Rafturile frigiderului sunt din sticlă, însă acest compartiment prezintă și suporturi pe ușă, suport sticle și sistem de dezghețare automat.

Chiar și congelatorul are sistem de dezghețare automat, astfel nu mai trebuie curățat de gheață (doar la o perioadă mai îndelungată). Are trei compartimente spațioase și o capacitate de congelare de 4 kilograme la 24 ore. Chiar dacă are un volum generos, ocupă la fel de mult spațiu datorită tehnologiei SpacePlus (la combinele altor producători se numește altfel).

Pe partea de design oferă: uși reversibile, mânere verticale, finisaj pe alb, iluminare LED și ușa se deschide spre dreapta. Puteți să optați și pentru alt model deoarece sticlele pot fi puse și pe ușa frigiderului, iar carnea de pește poate fi introdusă în congelator (e mai bine așa în special dacă umblați des la el). Dimensiunile sale sunt următoarele: 185.4 cu 59.5 cu 65.8 cm, deci ocupă la fel de mult spațiu ca și vechiul aparat frigorific (poate doar înălțimea diferă).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: arată destul de bine, No Frost, compartiment special pentru pește, interior iluminat LED, rafturi din sticlă, consum mic etc.

Minusuri: capacitate mică de congelare.

Concluzie

Electrolux EN3441AOW e un aparat frigorific eficient, funcțional și destul de accesibil astfel că nu sunt multe alternative la acesta, Totuși sunt câteva modele care ar putea fi considerate alternative la acesta deoarece oferă congelatoare mai mari (cum sunt cele de la Samsung).

Te-ar mai putea interesa