Electrolux EN3430COX, combina frigorifică 323 litri

Combina frigorifică Electrolux EN3430COX e una destul de bună deoarece are caracteristici speciale ca: No Frost (FrostFree + TwinTech), inox antiamprentă, iluminare LED etc. Ambele tehnologii reduc consumul și formarea de gheață, astfel că alimentele vor fi proaspete pentru mai mult timp. Arată excelent atât la exterior cât și la interior, iar spre deosebire de altele, acesta are mânere verticale. Are chiar și suport pentru sticle în cazul în care preferați să țineți la rece băuturile, dar ole puteți ține și pe ușa frigiderului. Acesta are compartimente aproape pentru orice și sunt ceva mai mari decât la combinele obișnuite.

Nu se adresează oricui deoarece nu are un preț foarte atractiv, iar dacă nu v-o permiteți puteți alege o combină mai mică. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

E una dintre cele mai mari aparate frigorifice, dar mai există și side by side-urile. Volumul net total al acestui model e de 323 litri și e împărțit destul de bine, astfel că are destul spațiu în congelator, iar frigiderul are multe compartimente pentru alimente/legume/carne. În funcție de ce doriți să puneți la rece, veți avea spațiu suficient și suporturile de pe ușă pot fi utile.

Eficiența energetică e importantă dacă doriți să economisiți bani – A+. Consumul energetic anual e de 298 kWh și pe zi poate fi calculat cu ușurință. Frigiderul e unul decent ca și dotări și capacitate. Îmi plac mai mult rafturile din sticlă decât cele din sârmă, deoarece totul e mai clar și mai bine iluminat. Chiar și curățarea sa nu mai e o problemă. Finisajul e pe inox și e evident din poza de sus. Deasemenea, se poate observa

Congelatorul său nu are o capacitate mare de congelare dar poate i suficientă dacă nu obișnuiți să puneți prea multe alimente în congelator – 4 kg la 24 ore.

Plusuri: are un nivel de zgomot redus, arată bine, eficiență ridicată, tehnologii de răcire avansate, volum mare și altele.
Minusuri: nu e cea mai accesibilă combină.

Electrolux EN3430COX poate fi următoarea alegere dacă vă doriți un aparat frigorific mai special și care să aibă o capacitate mare de depozitare a alimentelor. Congelatorul său nu e foarte performant dar îmi place că dezghețarea e automată (datorită acelor tehnologii mai sus menționate).

Te-ar mai putea interesa