Electrolux EN3430COW, combină frigorifică No Frost

Electrolux EN3430COW e o combină albă cu volum generos și tehnologie No Frost. Chiar dacă tehnologia se numește TwinTech FrostFree, are același rol iar dezghețarea e automată. Astfel alimentele stau proaspete mai mult timp și nu se va mai forma atâta gheață (are un control mai bun al umidității). Există și un model pe inox cu caracteristici similare doar că numele e diferit. E bine să știți că prețurile sunt cam aceleași dacă vine vorba de acest model și că există alternative dacă nu vă place culoarea sau specificațiile (există modele și mai ieftine cu volum redus). Spre deosebire de alte combine, acesta are un frigider mai mare decât la alte modele (are compartimente speciale mai mari/multe și suport pentru sticle).

Deci nu oricine și-o permite și nu se adresează oricui, dar există și alte branduri dacă nu sunteți un fan. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Așa arată la interior
Așa arată la interior

E un aparat care are un volum de 323 litri iar împărțirea sa e destul de bună însă congelatorul e mai mic decât de obicei. Clasa de eficiență A+ e destul de bună și dacă ați observat e prezentă cam pe toate aparatele noi. Unele au eficiență energetică și mai bună deoarece au mai multe tehnologii dar și prețul nu e la fel.

Frigiderul are 245 litri, dezghețare automată, suport pentru sticle, rafturi din sticlă și compartimente pentru fructe/legume/carne. Congelatorul său e decent iar capacitatea de congelare la 24 de ore putea fi mai bună – 4 kg. Ca și funcții are: super-congelare, avertizare temperatură ridicată și altele. Acele tehnologii de sus menționate sunt precum No Frost deoarece au același rol și de aceea poate fi confundată ușor cu aceea.

Nivelul de zgomot se situează doar la 43 dB deci e destul de mic dar putea fi și mai mic.

Plusuri: tehnologii de răcire care reduc consumul, iluminare LED, multe compartimente speciale, arată bine și altele.
Minusuri: nu prea are.

Electrolux EN3430COW nu e cea mai performantă combină frigorifică dar cu siguranță e destul de eficientă și poate aveți nevoie de acele compartimente speciale. Nu e un model cu congelator foarte mare de aceea puteți lua ulterior un congelator sau o ladă frigorifică.

Lasă un comentariu