Electrolux EN3400AOW

Dacă vreți să vă amenajați o bucătărie ca la carte atunci aveți nevoie și de o combină frigorifică Electrolux EN3400AOW. Aceasta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primești un aparat care are o clasă energetică A+ (deci consumă puțin curent), are un volum mare, iar înălțimea sa e de 1,75 metri. Din păcate acest model nu vine cu No Forst ceea ce înseamnă că decongelarea va trebui realizată periodic de către dvs., frigiderul dezghețându-se automat.

Poze

Din imaginea de alături vă puteți face o opinie despre cum arată. În partea superioară e localizat frigiderul, iar inferior e localizat congelatorul. Frigiderul are trei rafturi și cu un suport mai mult la ușă, adică 4 suporturi. Congelatorul are 3 compartimente, iar capacitatea de congelare e de 4 kilograme la 24 de ore.

Aparatul

Specificaţii tehnice

Electrolux EN3400AOW e un aparat frigorific de top, chiar dacă nu are caracteristica No Frost, și asta pentru că are un volum mare de 315 litri care e unul net, un consum mic de curent și performanță în ținere la rece a produselor. EN 3400 AOW e un model care e foarte bun și vine și cu niște accesorii cum ar fi suportul pentru sticle. Dacă vă preocupă zgomotul făcut de frigidere atunci ar trebui să știți că acest model are un nivel mic de zgomot de 40 decibeli.

Păreri pro şi contra

Pro: vine la un preț foarte bun; consumul de curent e mic fiind de 305 kWh/an; e încăptător, frigiderul având 223 litri, iar congelatorul are 92 de litri; dispune de iluminare interioară care se realizează cu LED-uri și asta înseamnă că are un consum mic de curent (legat de becuri) și că lumina va fi puternică. (Îmi place designul ei, are suport pentru sticle, rafturile sunt din sticlă, volum mare, uși reversibile și iluminarea interioară e cu LED.)
Contra: poate că lipsa NoFrost e un minus deoarce în acest fel va trebui decongelat manual congelatorul, și în rest nu am ce să-i reproșa deoarece e voluminoasă… poate doar capacitatea de congelare a congelatorului.

Concluzie

Electrolux e un brand foarte bun care e axat pe electrocasnice. Cele mai cunoscute (tipuri de) electrocasnice de la aceștia sunt mașinile de spălat și aparatele frigorifice, dar asta nu înseamnă că restul nu sunt bune. Acest model e unul excepțional și dacă vă preocupă fiabilitatea sa atunci trebuie știut că e foarte bună, iar garanția de 2 ani extensibilă la 3 ori 4 ani e una care o să vă scutească de multe posibile neplăceri.
Acest aparat frigorific numit Electrolux EN3400AOW e o alegerea foarte bună și nu cred că ar trebui să vă îndreptați către o altă combină deoarece nu veți găsi prea multe modele spațioase și așa de fiabile. Cu un astfel de aparat nu mai veți avea nevoie și de o ladă frigorifică, însă nu vă oprește nimeni să vă luați una. Jos poate fi văzută o prezentare a combinei:

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Electrolux EN3400AOW”

  1. Combina frigorifică Electrolux EN3400AOW e una care v-o recomand deoarece are un volum mare, clasa A+ și un design elegant pe culoare alb. Poate fi cea mai bună alternativă la la un frigider doare are un congelator mai mare, ia finisajele sunt excelente. Chiar dacă e pe alb, e la fel de elegant ca unul gri sau argintiu deoarece are puține linii și mânere exterioare. La interior se observă că are rafturi din sticlă, suport pentru sticle (chiar și pe ușă pot fi puse) și materialele sunt de o calitate superioară. Chiar dacă nu are dozator pentru apă, are suficient spațiu pentru a pune apa la rece. La un așa preț nu puteți avea așteptări la tehnologia de răcire No Frost.

    Are o capacitate de 315 litri (valoarea netă) care e împărțită astfel: 223 litri la frigider și 92 litri la congelator. Deci are un congelator mare care împărțit în 3 compartimente însă capacitatea de congelare nu e prea grozavă – 4kg la 24h. Având în vedere că nu are No Frost, dezghețarea sa se face manual ca la oricare alt aparat frigorific accesibil. Frigiderul are sistem de dezghețare automat și e dotat cu: iluminare LED, rafturi din stilă, suporturi speciale și un compartiment în partea de jos care se adresează legumelor și fructelor.

    Consumul de energie de 305 kWh pe an e foarte bun și astfel a primi clasa energetică A+. Majoritatea modelele noi au acest tip de clasă și presupune un consum de până la 25% mai mic față de cele cu A sau B. Alte caracteristicile ale acestui model numit Electrolux EN3400AOW sunt următoarele: uși reversibile, nivel zgomot de 40 dB, piciorușe reglabile, plasticul de la interior e transparent, 2 rafturi la congelator+evaporator.

Comentariile sunt închise.