Electrolux EN3201MOW, combina frigo pe alb

Dacă te interesează ceva cu o capacitate mare și un consum mic de curent atunci îți recomand combina Electrolux EN3201MOW. Aceasta e una cu un volum net de 309 litri și cu clasa A++ de eficiență energetică. Frigiderul e unul foarte încăpător deoarece are un volum net de circa 200 litri, iar congelatorul (poziționat inferior) e unul de 111 litri, deci foarte mare.

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Din păcate nu vine cu No Frost, dar acest neajuns se reflectă în costul de achiziție care-i foarte mic. Dacă vreți să suplimentați garanția atunci puteți să o prelungiți până la 4 ani cu o extensie, iar în acest fel o se beneficiați de un aparat electrocasnic de îndelungă folosință cu o garanție mare.

La interior
La interior

Nu va trebuie să montați aparatul frigorific într-o încăpere înaltă deoarece înălțimea e de 174 centimetri. La interior are parte de o compartimentare bine gândită deoarece frigiderul e unul cu două rafturi, iar congelatorul e unul cu trei compartimente. La frigider rafturile sunt realizate din sticlă și avem 3 suporturi la ușă plus două compartimente pentru fructe ori legume. Iar, dacă te interesează capabilitățile congelatorului atunci trebuie știut că e vorba despre un congelator cu o capacitate de congelare de 4 kilograme la 24 de ore.
Pentru cei care vor să stocheze sticle trebuie să știe că acest aparat e unul care chiar și suport pentru așa ceva, dar nu la ușă, ci între rafturi.

Avantajele achiziționării unui astfel de aparat ar fi nivelul de zgomot mic, capacitatea mare de congelare, clasa A++ de eficiență energetică și compartimentarea bună.
Dezavantaje ar fi lipsa No Frost și Multiflow (acel sistem de distribuire a aerului rece pe mai multe căi). Adevărul e că multă lume s-a descurcate de minune fără ele atâția ani și cred că va rezista și de acum încolo.

Ca o concluzie aș putea spune că această combină e una perfectă în cazul în care te interesează ceva cu volum mare și cost mic. Nu o să trebuiască să vă stresați prea mult cu dezghețarea pentru că are un sistem automat pentru acest lucru.

Te-ar mai putea interesa