Electrolux EMS21400W, cuptor microunde

Electrolux a scos pe piață noile cuptoare cu microunde printre care se numără Electrolux EMS21400W, dar și EMM21150W. Modelul de față nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani cu greu o să găsești o alternativă mai ieftină și la fel de bună. Vine cu numeroase facilități, dar și cu accesorii de utile. Normal că are facilitatea de grill și astfel o să puteți găti mâncarea preferată chiar dacă afară e ploaie ori vreme neprielnică unui grătar.

Poze

Se poate vedea că EMS21400W e de culoare albă ca și EMM21150W, iar la finalul acestui articol e prezent și un clip video cu modelul gri. Panoul său de comandă e de tip digital, iar ecranul e unul LED care nu consumă deloc mult curent. Utilizarea aparatului nu e deloc complicată deoarece butoanele sunt mari și ușor de folosit.

Aparatul închis
La interior

Specificaţii tehnice

Electrolux EMS21400W este un model foarte capabil care are un volum mare de 18 litri jumătate, iar puterea sa e de 800W. Grătarul poate funcționa la maxim 1000W, iar cuptorul are nivelele de putere setabile pe 11 trepte. Vine cu numeroase facilități cum ar fi un panou de comandă ușor de folosit, suport rotund și funcție de dezghețare.

Păreri pro şi contra

Pro: are un preț foarte bune și se poate spune și despre raportul dintre preț și calitate e foarte bun; vine cu suport rotund care o să vă ajute să poziționați mai bine mâncarea în cuptor; garanția standard e de 2 ani și poate fi mărită la 3 sau 4 ani cu bani puțini așa încât dvs. să beneficiați de o fiabilitate mai bună.
Contra: absolut nimic.

Concluzie

Eu recomand cu căldură acest model sau dacă nu pe EMM 21150 W deoarece ambele vin de la un brand bun care face electrocasnice durabile. Un astfel de electrocasnic mic poate veni ca o alternativă la un aragaz deoarece nu toată lumea folosește plita aragazului și de aceea nu are rost să dea 1000 de lei pe un aragaz când poate da doar 300-400 lei pe un astfel de mini cuptor. Pentru a vă face o opinie despre aparat vă recomand clipul de alături, dar trebuie neaparat să spun că e la un model pe gri.

Te-ar mai putea interesa