Electrolux EMS20400K

Acest cuptor cu microunde Electrolux EMS20400K e unul de 800 W, cu un volum de 18 l, grill și e pe negru. Există variante atât pe alb cât și pe gri, dar pe negru parcă-i mai elegant. Spre deosebire de alte cuptoare acesta vă oferă posibilitatea să gătiți deoarece are un grill puternic și realizat din cuarț. Însă volumul cuptorului nu vă permite să introduceți prea mult în acesta. Deci e ideal să gătiți mâncăruri crocante pentru două persoane și bineînțeles are toate funcțiile standarde necesare. Puteți ajusta funcțiile/programele sale în funcție de preferințe și deci poate fi un adevărat ajutor prin bucătărie. Se poate observa că are control electronic, puține butoane și deci e ușor de folosit. EMS20400K are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Chiar dacă cuptorul cu microunde are o putere de 800W, grill-ul e de 1000W ca la oricare alt model similar în acest buget. Deci cu ajutorul acelui grill puteți face chiar și pizza însă una mai mică. În partea din dreapta aveți un panou digital cu afișaj LED cu cronometru și diverse butoane pentru alegerea de parametrii sau funcții. La capitolul funcții/programe Electrolux EMS20400K are dezghețare, ceas, timer, 5 nivele de putere și semnal sonor (la terminarea programului). Din păcate nu vine cu sistem de curățare cu aburi, dar la un așa preț nu prea veți găsi. Având în vedere dimensiunile sale, nu puteam avea pretenții la un rotisor și pot spune că ocupă puțin spațiu.

La interior veți găsi acel platou rotativ dar și iluminare, care vă oferă o idee despre stadiu în care se află mâncarea sau alimentul care doriți să-l dezghețați.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: ușa se deschide prin apăsare, aveți la dispoziție trei moduri de gătire (microunde, grill sau ambele), puteți alge una dintre cele 5 trepte de putere ale cuptorului, dezghețarea e automată (în funcție de greutate) și vine cu un platou rotativ din sticlă de 27 cm.

Minusuri: nimic.

Concluzie

Se adresează acelor persoane care gătesc puțin și rapid, dar nici nu ar da prea mulți bani pe un electrocasnic datorită bugetului limitat. Există suficiente alternative la acesta numai că nu toate arată la fel de bine și e foarte important dacă au și un grill puternic. Electrolux EMS20400K e un cuptor reușit din punctul meu de vedere deoarece e funcțional, elegant și accesibil. Pentru a vă face o idee despre acesta și cât de bine e realizat, am postat un clip cu modelul pe gri:

Te-ar mai putea interesa