Electrolux EMS20300OX, cuptor cu microunde

Dacă ai o familie mai numeroasă atunci ai nevoie de un cuptor cu microunde capabil cum ar fi Electrolux EMS20300OX. Vine cu o capacitate maximă de 18 litri, panou de control digital și diferite funcții. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare, în opinia mea, iar pe acești bani primim un aparat premium cu garanție foarte bună… în caz de ceva. Foarte bine e că acum are o reducere de 15%, iar tu economisești 72 de lei deoarece inițial costa 479 lei.

Aspect

Din imaginea de alături puteți vedea că e vorba despre un model de culoare inox cu panoul digital mare și un ecran de tip LCD. Nu se vede din imagine, dar beneficiază de iluminare interioară, lucru care poate o să-l vedeți din clipul de la final.

Din față
Din față

Caracteristici tehnice

EMS20300OX e un model destul de capacitiv datorită celor 18.7-21 litri ai săi. Vine cu o putere de 800W, iar grill-ul (are și așa ceva) are o putere mai mare (1000W). Datorită multitudinii de funcții o să puteți să pregătiți mâncarea rapid, iar printre funcțiile sale se numără cea de dezghețare, grill, microunde, microunde și grill.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun deoarece în momentul de față are o reducere de 15%; garanția e una foarte bună; vine cu 5 nivele de putere așa încât să puteți prepara mâncarea după bunul plac; vine cu diferite funcții, cea mai apreciată cred că e cea de grill deoarece în acest fel o să puteți prepara mâncărurile preferate, chiar dacă afară nu e vreme plăcută; are ca accesoriu un suport cu diametru de 24 centimetri.
Contra: nu are rotisor.

Concluzie

Cuptoarele cu microunde vin ca o alternativă la aragazuri deoarece au cam aceeași funcționalitate pe partea de cuptor, dar un astfel de aparat e mult mai eficient.
Acest model e unul foarte bun în cazul în care te interesează un model mai mare pentru a prepara mai multă mâncare. Despre cum se prezintă o puteți vedea mai bine din preview-ul de alături.

Te-ar mai putea interesa