Electrolux EMM21150W, cuptor microunde

Electrolux face niște electrocasnice de nota 10 că e vorba despre aparate mari fie că e vorba despre aparate mici. Un aparat mic e acest cuptor cu microunde Electrolux EMM21150W și ar fi recomandarea mea dacă vrei un aparat cu microunde nou deoarece are un preț mic, un volum măricel și o putere normală. Astfel, acest EMM21150W are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și prețul mi se pare mai mult decât decent deoarece un model cu 25 de litri costă aproape dublu și aici mă refer la Whirlpool GT281WH.

Poze

Electrolux EMM 21150 w e un model care arată bine și asta se poate vedea din cele două imagini de alături, dar și din preview-ul video de la final. Din imaginea a doua se poate vedea că are și grill care vă poate ajuta să preparați diferite mâncăruri care nu se pot prepara afară atunci când plouă. Nu știu dacă se pot coace vinete (că tot e sezonul), dar cred că se poate încerca.

Aparatul închis
La interior

Specificaţii tehnice

Electrolux EMM21150W e un model nou care nu pot decât să-l recomand deoarece arată bine și funcționează la fel de bine. Performanța sa în gătit e datorită puterii de 800 W care e reglabilă (grătarul are 1000W), dar și datorită funcțiilor implementate cum ar fi capacitatea de dezghețare. Normal că vine cu accesorii cum ar fi suportul rotund de 27 centimetri în diametru.

Păreri pro şi contra

Pro: nu costă deloc mult; vine de la un producător respectat; are 11 nivele de putere care vă vor ajuta să preparați mâncarea așa cum doriți; panoul de comandă e unul simplu și de aceea aparatul e ușor de folosit… din această cauză nu cred că va fi nevoie să citiți manualul de utilizare al cuptorului, dar nu cred că strică să vă informați.
Contra: nimic. Poate că unii și-ar fi dorit să aibă și rotisor, dar acest lucru ar fi ridicat prețul aparatului.

Concluzie

EMM21150W e un nou model de la Electrolux care e prezentat în preview-ul de alături și se poate vedea că arată foarte bine. Din acest clip se poate vedea și conținutul aproximativ al pachetului și că aparatul nu e mare și deci nu va ocupa prea mult spațiu pe masă ori unde doriți să-l amplasați.

Te-ar mai putea interesa