Electrolux EMM21150S, cuptor microunde

Acest cuptor cu microunde Electrolux EMM21150S e unul care vine în mai multe variante/culori. Acesta vine pe culoarea argintiu care mi se pare cea mai bună alegere deoarece pe alb se vede praful, iar argintiul e mai elegant. Dar fiecare cu preferințele sale și trebuie să știți că prețul e același indiferent de culoare. Pe lângă funcțiile obișnuite, acesta are și un grătar din cuarț care vă permite să gătiți mâncăruri crocante. Se poate observa la exterior, că are un control mecanic și nu unul electronic, dar și așa e ușor de folosit deoarece funcții se pot alege prin rotirea butonului. Chiar dacă are numai 18 litri, ocupă puțin spațiu iar încălzirea/gătirea e mai eficientă. Nu aveți nevoie de un buget prea mare sau să optați pentru rate deoarece, EMM21150S are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Electrolux EMM21150S 1
Așa arată

Specificații tehnice

Puterea cuptorului e de 800 W iar cea a grill-ului e de 1000 W. După cum bine știți, cuptoarele mai mari au grătare mai puternice, iar 1000W mi se par ok pentru volumul său. O să facă față cu brio oricărui tip de mâncare însă să nu introduceți cantități prea mari. Volumul acestui cuptor e de 18.5 inci iar dacă nu aveți o idee cam cât ar fi interiorul său, vă invit să vizionați clipul de jos (care e cu modelul pe alb). Vine cu multe funcții/programe dar și cu 11 nivele de putere. Nivelul de putere îl alegeți în funcție de cât de repede doriți să încălziți/gătiți alimentele/mâncarea, iar la finalizare veți auzi un semnal sonor. În interior veți găsi atât un suport rotunde de 27 cm cât și un grătar cu picioare. Electrolux EMM21150S are toate caracteristicile necesare dar trebuie să luăm în considerare și prețul.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un design foarte elegant și ergonomic (e ușor de folosit), grătar din cuarț eficient, primiți chiar și un grătar cu picioare.

Minusuri: nu e cel mai voluminos cuptor.

Concluzie

Acest Electrolux EMM21150S e un aparat electrocasnic de dimensiuni mici care are multe funcții interesante: poate dezgheța, încălzi, găti etc. Poate fi util pentru studenți, pentru cei care nu gătesc mult dar și pentru cei ce vor să încălzească prânzul. Astfel puteți spune adio încălzitului neeficient al aragazului și economisiți chiar și bani. Nu are un preț mare ci potrivit, de aceea nu veți regreta achiziția făcută. Am pus un clip cu varianta pe alb:

Te-ar mai putea interesa