Electrolux EMM21000W, cuptor microunde 800W

Electrolux EMM21000W e un cuptor cu microunde a cărui putere e de 800W, iar capacitatea e de 18,5 litri. Aceste lucruri fac ca acest electrocasnic de mici dimensiuni să fie incredibil de ieftin… dar și bun în același timp. Nu ar putea fi considerat ca fiind un model premium deoarece îi lipsesc unele facilități (cum ar fi grill-ul, iar panoul de comandă e unul mecanic), dar e foarte bine pentru cineva cu un buget redus.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un excelent produs care e realizat din materiale calitative. De exemplu, interiorul e făcut din oțel vopsit.

Aparatul
Aparatul

Stă bine pe partea de caracteristici deoarece are o capacitate de 18.5 litri, o putere peste medie, interior iluminat și cinci nivele de putere. Exteriorul e bine realizat, fiind un produs disponibil pe alb cu partea de la ușă pe negru. Panoul de comandă e unul bun chiar dacă nu e digital deoarece e foarte simplu de utilizat având un număr foarte redus de butoane. Sunt unele modele de microunde cu atâtea butoane de zici că e vorba despre o telecomandă, dar nu e cazul acestui model.
Datorită posibilității de a selecta puterea puteți termina mâncarea mai repede, dar aș recomanda să nu exagerați deoarece numai așa puteți arde totul. Pentru detalii despre utilizarea în cunoștință de cauză a aparatului aș recomanda să citiți instrucțiunile de utilizare.

Lucrurile pe care eu le consider ca fiind atuuri sunt aspectul plăcut, prețul deloc mare, ușurința în utilizare (mai sus am scris că are puține butoane) și materialele calitative din care e realizat. Normal că sunt lucruri care-i lipsesc, dar dacă le avea atunci prețul trecea de 500 lei și era un model premium.

Astfel de aparate sunt un necesar în vremurile noastre deoarece nu mai ai timp să gătești mâncare cap coadă, ci doar să încălzești ce ai cumpărat de la market. Normal că poate fi utilizat și ca un înlocuitor pentru cuptorul unui aragaz, iar prețul e mult mai mic, dar și capacitatea sa.

Te-ar mai putea interesa

Lasă un comentariu