Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Electrolux EMM20218OX

Acest cuptor cu microunde incorporabil Electrolux EMM20218OX e unul dintre acele aparate electrocasnice elegante care nu ar trebui să lipsească din bucătăria dumneavoastră. Spun asta deoarece are un finisaj inox antiamprentă iar dacă aveți de gând vă vă faceți o bucătărie doar cu incorporabile pe culoarea inox, ar trebui să optați și pentru un cuptor cu microunde corespunzător. Prețul său e cam piperat pentru volumul său și dotările sale. De aceea vă recomand unul simplu cu volum de 23 de litri și grill. Puteți apela și la rate fixe fără dobândă în caz că nu vi-l permite cu banii jos. Acesta model numit EMM20218OX are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Se observă că are un control mecanic și nu electronic (cu ecran și butoane clasice). Dar există suficiente alternative care nu sunt de tip incorporabil.

Așa arată

Specificații tehnice

Are un volum de 18 litri care e oarecum decent dar nu suficient pentru un preț așa de mare. Spun asta pentru există cuptoare clasice cu microunde mai spațioase însă e foarte important ca lungimea sa să nu fie afectată. De exemplu, acesta are o lățime de 59 cm exact cât are și un cuptor incorporabil. Mă gândesc că-l veți instala în partea superioară a acelui cuptor. Puterea sa e satisfăcătoare – 800 W, iar mi se pare normal să nu vină cu grill la un astfel de volum deoarece nu puteți găti o cantitate de mâncare. Însă vine cu funcții de încălzire, dezghețare, 5 nivele de putere. La terminarea programului sunteți avertizați prin semnalul sonor, că doar are timer ca oricare alt cuptor.

Electrolux EMM20218OX are un suport rotund care are un diametru de 24 cm și pe care puteți pune diverse vase sau farfurii, dar evitați cele metalice. Cât despre dimensiunile sale, are o lungime de 59,5 cm, o adâncime de 32,5 cm și o înălțime de 37 cm. Chiar dacă e pe culoarea inox, nu se vor observa amprentele pe acesta.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are finisaj anti-amprentă, arată foarte bine, ușor de folosit și e eficient (decongelează rapid și uniform).

Minusuri: prețul.

Concluzie

Acest Electrolux EMM20218OX e unul dintre puținele cuptoare cu microunde incorporabile de pe piață și care vi-l recomand chiar dacă e cam scump. Sunt puține pentru că nu oricine îți permite o bucătărie modernă iar mulți optează pentru cele obișnuite deoarece vor un volum mai mare sau chiar să gătească cu ele.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu