Electrolux EKM64900OX, aragaz mixt cu 1 arzător electric

Electrolux EKM64900OX este un aragaz ceva mai mare, adică are o lățime de 60 cm, iar acest aspect este vizibil din poza de prezentare. Vedem o plită generoasă cu spațiu suficient între arzătoare, astfel că puteți folosi și vase mari. Vedem un design modern cu finisaj argintiu, ușă fumurie și capac din sticlă pentru acoperirea plitei. Doar aragazurile foarte accesibile au capac metalic care poate că nu este cel mai elegant.

Timerul acestui aragaz este digital și este destul de vizibil de la distanță chiar dacă nu este foarte mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plita are 3 arzătoare pe gaz și unul electric de dimensiuni generoase. Panoul de control este mecanic în mare parte și sunt foarte puține modele cu un control complet digital, acelea fiind mult mai scumpe. Sunt incluse accesoriile standard care le puteți vedea și pe alte modele: tavă prăjituri și raft grătar. Cuptorul este alimentat electric și se vede din poze, adică are acel ventilator care nu prea îl vedeam la aragazuri pe gaz. Un aragaz complet pe gaz este un compromis deoarece cuptorul nu va găti atât de uniform și rapid. Alături de acesta puteți alege orice tip de hotă chiar și una decorativă dacă aveți mult spațiu pe perete și ieșirea se face prin spate, pentru a nu fi burlanul la vedere.

Păreri pro și contra

Are un cuptor care gătește uniform datorită ventilatorului care nu-l vedem pe orice aragaz. Panoul de control este bine organizat: în stânga avem butoanele pentru arzătoare și dreapta sunt cele care țin de cuptor. Are funcție pentru a deshidrata fructe, adică cuptorul coace la temperaturi mai joase. Oferă opțiune de gătire cu abur și doar trebuie să o alegeți de pe panoul de control. Arzătoarele plitei sunt echipate cu aprindere electrică, iar aceasta este integrată și trebuie doar să rotiți.

Electrolux EKM64900OX este diferit de multe alte modele mixte, deoarece oferă un arzător în plus pentru momentele când nu aveți gaz și vreți să gătiți pe plită sau pur și simplu preferați acest tip de arzător pentru anumite preparate.

Te-ar mai putea interesa