Electrolux EKK64982OX, aragaz pe inox elegant

Aragazurile sunt populare deoarece oferă aceleași dotări ca și variantele incorporabile (plită și cuptor). Electrolux EKK64982OX reprezintă o soluție interesantă deoarece oferă o plită pe gaz și un cuptor electric, deci veți obține rezultatele dorite fără nici o problemă. Plitele pe gaz sunt apreciate pentru acel plus de putere și mâncarea va fi gătită rapid datorită randamentului superior. Un aragaz cu electric cu plită care are inducție costă mult.

Arată bine cu un capac din sticlă în special că va fi ridicat tot timpul, astfel va fi evidențiată mai bine faianța de pe perete sau doar perete. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E un model care se instalează standard și nu e nevoie de un mobilier special cum se întâmplă în cazul aparatelor incorporabile. Plită pe gaz are un grilaj clasic din oțel cromat, iar cel din fontă e ceva mai solid. Arată bine și e funcțional, în sensul că se pot muta vasele ușor și mărimea plitei e de ajuns că doar lățimea aparatului e de 60 cm. Puterea maximă instalată e de 8 kW ca la multe alte modele, iar arzătorul mare e de 3 kW chiar dacă nu e de tip Wok (cu mai multe inele de aerdere).

Cuptorul de 58 litri are o putere maximă de încălzire de 250 grade, iar aceasta se alege în funcție de preparat sau poate vreți doar să curățați interiorul.

Păreri pro și contra

E vorba de un cuptor clasa A care e destul de bine echipat, adică dotările sunt conforme pentru acest buget. Spun asta pentru că discutăm de un cuptor multifuncțional, adică are acel ventilator care distribuie ceva mai bine aerul cald (încălzire uniformă). În sfârșit puteți găti rețeta preferată și veți obține cele mai bine rezultate. Plita are butoane elegante care pot fi acționate simplu cu o singură mână doar prin apăsare și rotire.

Electrolux EKK64982OX are un cablu de alimentare cam scurt însă poate că e de ajuns pentru că aveți o priză în apropiere. Are un raport calitate/preț foarte bun și nu sunt mulți producători care să ofere o soluție atât de competitivă.

Te-ar mai putea interesa