Electrolux EKK64582OX, aragaz cu un cuptor multifuncțional

Aragazul Electrolux EKK64582OX e unul de tip mixt deoarece are plită pe gaz și cuptor electric. Controlul aragazului e mecanic și se poate observa destul de ușor din poza de jos. Nu are un timer mecanic ci unul digital care, evident, e ai vizibil decât cel standard. Din poza de jos se poate observa că nu are un design pe argintiu, ci unul pe inox (e mai deschis la culoare și mai plăcut la atingere). Grătarul e împărțit în două pentru a putea curăța mai ușor plita, iar acesta e realizat din fontă (e mai bun decât cele din oțel).

Dacă vi se pare prea scump optați pentru unul fără ventilator, dar nu mi se pare scump dacă e să-l comparat cu un pachet de incorporabile cuptor+plită. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plita e destul de simplă și nu cred vă doriți una electrică pentru că mâncarea nu are același gust. Are aprindere electrică care vă ușurează viața de zi cu zi. Siguranța întrerupe alimentarea atunci când se stinge flacăra și sunt destul de multe aragazuri și plite cu această dotare pentru că a devenit una standard.

După cum am precizat sus, are un cuptor multifuncțional, adică are mai multe funcții decât unul clasic iar ventilatorul e un plus care nu trebuie neglijat. Designul acestui aragaz e plăcut deoarece e vorba de un finisaj pe inox, iar capacul din sticlă nici nu iasă atât în evidență. Modele cu plită electrică nu vin cu capac, deci trebuie să puneți faianță sau gresie pe perete. Alături de acesta puteți lua o hotă telescopică și nu trebuie să fie neapărat de la același brand.

Păreri pro și contra

Sunt destul de multe modele mixte, iar Electrolux EKK64582OX e o variantă puțin mai scumpă. Până la urmă nu e vorba de un model îngust, adică cu lățime de 0 cm, ci are o lățime ceva mai mare – 60 cm. Un aragaz mai lat oferă și câteva avantaje: plită mai spațioasă și cuptor mai încăpător. În plus, un aragaz mai mare poate avea mai multe dotări.

Te-ar mai putea interesa