Electrolux EKK54955OX, aragaz cu capac din sticlă

Aragazul mixt Electrolux EKK54955OX are un aspect mai atrăgător cu acel capac din sticlă și mai că nici nu iasă în evidență. În general, modelele cu alimentare mixtă sunt ceva mai bine echipate și se vede pe panoul de control. În partea stângă avem butoanele plitei pe când în dreapta avem butoanele ce țin de cuptor. De această dată nu avem un timer mecanic ci unul digital pentru ca voi să știți cu exactitate timpul rămas. Bineînțeles, iluminare interioară vă poate fi și ea de folos dacă vreți să vedeți preparatul mai bine.

Aparatul arată foarte bine pe inox și negru, iar capacul pentru plită e realizat din sticlă, cel din tablă fiind tot mai rar întâlnit. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plita arată ca una clasică doar că are grilaje mai solide pentru că sunt din fontă și nu oțel. Puterea instalată e generoasă pentru că avem un arzător mare de 3 kW, adică e perfect pentru a găti mult sau rapid, depinde de preparat și tipul vasului. E interesant că aveți posibilitatea să gătiți cu abur și cred că unii vor aprecia această facilitate.

Păreri pro și contra

Un cuptor electric gătește uniform orice preparat dacă e însoțit de ventilator și funcțiile necesare. Acesta oferă posibilitatea să coaceți fructe și legume la temperaturi mai joase, astfel ele vor fi dezhidratate. Plita are aprindere electrică integrată, adică apăsați și rotiți butonul corespunzător. Acesta se folosește la fel de ușor ca oricare altul, nu e nimic complicat și manualul de instrucțiuni e o variantă de informare suplimentară despre acest aparat.

Electrolux EKK54955OX are chiar și acel compartimente de jos care iasă ușor în evidență, iar acolo puteți pune vase sau chiar diverse ustensile de la cuptor. Dacă vă doriți o plită mai mare sau un cuptor mai voluminos, atunci o soluție ar fi să alegeți una dintre variantele cu lățime de 60 cm, cel de sus având doar 50 cm. Acele aragazuri costă mai mult însă poate că nu vreți să depășiți bugetul, eu aș alege un model cât mai bine echipat în acel buget și nu m-aș uita la mărime.

Te-ar mai putea interesa