Electrolux EKK54950OX, aragaz mixt cu capac din sticlă

Aragazurile mixte sunt cele mai populare de la ora actuală deoarece oferă un cuptor care coace uniform și o plită cu randament superior. Electrolux EKK54950OX e o recomandare pentru cei care doresc un aparat elegant și funcțional în bucătărie. Nu veți scăpa de alimentarea cu gaz deoarece avem o plită clasică, însă mâncarea e mai gustoasă dacă e preparată deasupra flăcării. Sunt și plite electrice ceva mai avansate care se folosesc de inducție, astfel doar vasele se încălzesc.

Poate că din anumite poze nu reușiți să vă faceți o idee prea bună despre el, dar din cea de jos se vede foarte bine că are un sertar inferior de depozitare și capacul din sticlă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

 

Plita e una clasică dar are dotări care nu le găsiți la ori model de aragaz mixt sau pe gaz. Capacul din sticlă sugerează că e vorba de un aparat ceva mai special și veți vedea și voi de ce merită să alegeți acest aparat.

Cuptorul e echipat cu ventilator, grill, iluminare, încălzire superioară, încălzire inferioară și gătire cu abur. Nu e foarte lat (50 cm) dacă vreți să înlocuiți un model vechi și nu aveți mult spațiu disponibil.

Păreri pro și contra

Prețul nu e cel mai bun de pe piață pentru un aragaz mixt, dar aveți și dotări speciale care nu le regăsiți pe cele mai accesibile modele. Aici mă refer la un cuptor cu ventilator, gătire cu aburi, timer digital sertar inferior pentru ustensile, capac din sticlă și aprindere electrică integrată. Deci arzătoarele se aprind doar prin apăsare și rotire, totul se poate face cu o singură mână, pe când alte plite au un buton suplimentar (e prezentă și o pictogramă la fiecare buton). Cuptorul nu are nevoie de această pentru că e electric și cu numeroase funcții prezente și pictogramele lor sunt prezente pe marginea butonului.

Electrolux EKK54950OX e echipat cu un temporizator în caz că știți cât timp e necesar pentru a obține un anumit preparat. Nu e unul oarecare, ci aveți unul cu afișaj digital care e vizibil chiar dacă lumina din jur nu e puternică.

Te-ar mai putea interesa