Electrolux EKK54555OX, aragaz mixt 50cm

Dacă ești interesat de un aragaz cu plită pe gaz și cuptor electric atunci ar trebuie să alegi un aragaz mixt cum e Electrolux EKK54555OX. Avantajele alegerii unui astfel de model ar fi că unele mâncăruri au nevoie de preparare pe o plită cu flacără, iar într-un cuptor coacerea e mult mai eficientă în cazul în care e un model electric. Un cuptor electric ajută la prepararea unei mâncări sănătoase deoarece nu are loc o ardere de gaze, iar coacerea e uniformă datorită prezenței ventilatorului.

Nici nu pot spune că ar costa mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat foarte eficient din punct de vedere energetic deoarece are clasa A-10% pe partea de eficiență energetică.
AM pus alături și o poză cu aparatul, iar din această poză nu se poate vedea că aparatul are un capac din sticlă.

Aparatul
Aparatul

Modelul acesta e unul de tip mixt deoarece are 4 arzătoare alimentate de la rețeaua de gaz, iar cuptorul e alimentat electric. Plita nu e deloc greu de utilizat deoarece vorbim de o plită care e dotată cu aprindere integrată de tip electrică. Ca niște facilități deosebite la acest model ar fi grill-ul și că e din inox (nu știu cât e inox).
Normal că poate fi adaptat și pentru butelie, însă în acest caz s-ar putea să fiți nevoiți să schimbați și duzele așa încât flacăra să nu fie prea mare.

Lucrurile care le vei aprecia la acest model sunt aspectul, că nu e foarte greu de utilizat și că are o fiabilitate crescută întrucât e realizat din materiale de calitate.
Nu era rău dacă avea și arzător wok, însă nu pot spune că am văzut aragaz cu așa ceva, doar plite incorporabile care să fie dotate cu așa ceva.

De final pot spune că modelul acesta e unul foarte bun pentru diferite sarcini și poate fi utilizat acasă ori la restaurant.
Multă lume va alege aparatul acesta prin prisma faptului că vine de la un brand de top și că nu costă prea mult. În alegerea unui aparat am observat că brandul are un cuvânt important de spus.

Te-ar mai putea interesa