Electrolux EKK54550OX, aragaz mixt

Electrolux EKK54550OX e un aragaz mixt deoarece are plită pe gaz și cuptor electric. Combinația acesta mi se pare destul de inspirată deoarece cuptoarele electrice încălzesc mai bine iar plitele pe gaz oferă un randament mai bun. Deci mâncarea va avea un gust bun și la cuptor nu vă veți mai face griji în ceea ce privește prăjitura sau oricare altă mâncare că se va arde într-o parte. Ventilatorul cuptoarelor electrice ajută la o mai bună distribuire a aerului cald dar în general căldura e bine distribuită. Deci e bine să alegeți un aragaz mai modern deoarece e mai eficient din mai multe puncte de vedere.

Prețul e ceva mai mare decât cel al unui aragaz obișnuit și e normal să fie așa. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aragaz
Aragaz

Plita sa e una clasică iar capacul e din sticlă. La majoritatea aragazurilor capacul e din metal dar e vopsit în culoarea aragazului. Pe inox pare a fi mai elegant și pot spune că asortează cu orice. Aprinderea e electrică la aceasta iar zonele de gătit sunt 4 la număr și fiecare are o putere diferită (e evident după dimensiunea lor).

Panoul de control prezintă butoanele clasice, un timer electronic și aprinderea de care vă ziceam. Spre deosebire de plitele incorporabile, la aceasta aprinderea unui arzător necesită două mâini (la plite aprinderea e integrată). Cuptorul are grill, alimentare electrică, iluminare interioară, ventilator și funcții interesante (încălzire superioară și inferioară). Pe partea de dimensiuni are o lățime de 50 cm iar restul dimensiunilor sunt similare cu cele ale altor modele.

Plusuri: iluminare cuptor, culoare elegantă, ușor de folosit, cuptor spațios, gătit uniform și nu ocupă mai mult spațiu decât un aragaz obișnuit.
Minusuri: nu are prea multe dotări speciale.

Electrolux EKK54550OX poate fi una din multe alegeri pe care le puteți face deoarece acesta nu e primul aragaz mixt. Există astfel de aragazuri și de la alte branduri care pot fi alternative, dar dotările sunt cam aceleași indiferent de brand. Pe partea de design veți găsi diferențe dar nu majore. Dacă nu vă place pe inox cu negru, puteți alege un aragaz alb cu negru.

Te-ar mai putea interesa